Scriptiestage WO Actuarial Services (EMEIA FSO)

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Uitstekend

Deze stage is niet meer vacant

EY Financial Services Advisory is de groep binnen EY waarin wij de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld in EMEIA verband (Europe, Middle East, India & Africa). EY Financial Services Advisory heeft wereldwijd een zeer sterke positie. De nieuwe wet- en regelgeving, aangescherpte concurrentie, nieuwe technologieën en veranderende klantbehoeften betekenen een grote veranderdynamiek en een groeiende vraag naar kundig advies en implementatiekracht. Deze ontwikkelingen bieden adviseurs in Nederland veel nieuwe kansen en uitdagingen. Daarom is het onze missie om de marktleidende partner te worden in strategie implementatie waarmee de basis wordt gelegd voor high performing financial services organisaties. Het ondersteunen van organisaties in complexe transformaties (of delen daarvan) is de kern van waaruit EY Financial Services Advisory veel waarde kan toevoegen. Zeker ook vanwege onze diepgaande kennis op alle relevante gebieden zoals actuarieel, risk, processen, IT, organisatie, governance, cultuur en vaardigheden. Wij zijn meer de partner met externe kennis, kunde, ervaring en drive die deze actief inzet en overdraagt in het transformatie proces. Wij laten de klant zelf de trotse eigenaar zijn van de succesvolle verandering. Daarom kunnen wij als een ‘partner in business’ transformatieprojecten uitvoeren vanuit onze specialismen.

Actuarissen
EY Actuarissen (EYA) is de grootste actuariële adviesgroep bij een multidisciplinaire dienstverlener. Binnen Actuarissen zijn enthousiaste en gedreven adviseurs werkzaam,voor wie kwaliteit en integriteit vanzelfsprekende kernwaarden zijn. Onze werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van ondernemingen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken, asset managers en particulieren bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van insurance services, asset risk management en employee benefits.

De onderwerpen zijn breed. Wij adviseren over financiële vraagstukken, bijvoorbeeld de inrichting en waardering van financiële producten en derivaten, risk measurement en management en capital measurement en management. Wij nemen deel aan EY audit teams en zijn certificerend actuaris van pensioenfondsen. Ook adviseren wij pensioenfondsen en ondernemingen over risicomanagement voor pensioenen, (nieuwe) pensioenregelingen en de berekening van pensioenverlichtingen of optiebeloningen in de jaarrekening.

Functie
Door de diversiteit van het werk dat wij doen, is het mogelijk om als stagiair zowel financiële, verzekering technische als pensioengerelateerde werkzaamheden te verrichten. Deze werkzaamheden geven je inzicht in hoe de theorie van de universiteit toegepast wordt in de praktijk van het bedrijfsleven. Je werkt in principe minimaal 4 dagen per week.

Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Daarnaast biedt EY Actuarissen B.V. uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder vergoeding van studiekosten. 

Profiel
Ben je gedreven, leergierig, analytisch en adviseer je liever dan dat je wordt geadviseerd? Dan heb jij de instelling die wij zoeken. Studeer je wiskunde, statistiek, econometrie of actuariaat en ben je bezig met de laatste helft van je studie, eind Bachelor begin Master. Ben je gefascineerd door statistische/ wiskundige/ actuariële vraagstukken en de vertaalslag naar de praktijk?

Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter, +31 (0)6 5544 2172/iris.de.clerck@nl.ey.com. Of solliciteer direct via onderstaande link. . Meer informatie over carrièremogelijkheden binnen financial services via http://www.ey.com/emeiafscareers

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Uitstekend

Meer stages

Stages