Afstudeerstage Adviesgroep Familiebedrijven – Utrecht

Bedrijf
BDO
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Jouw uitdaging

BDO is uitgeroepen tot de beste in het adviseren van familiebedrijven. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Om dit te behouden zoeken we een topper zoals jij! Ons team groeit en ook andere grotere dienstverleners vragen om onze diensten. Zodoende zoeken we naar iemand die deze reis met ons wilt gaan maken.

Als stagiair(e) werk je nauw samen met de Familiebedrijven Adviseurs van BDO. Jij zult elke dag meer over het vak leren van onze ervaren familiebedrijvenadviseurs en ondersteunt het hele team bij de dagelijkse werkzaamheden. Een kleine greep hieruit is bijvoorbeeld dat je helpt bij:

 • Meegaan naar en uitwerken van adviesgesprekken bij familiebedrijven;
 • Het voorbereiden van webinars en events;
 • Het optimaliseren van interne processen;
 • De interne kennis beter vertalen naar gestroomlijnde aanpakken en het leveren van de juiste materialen hiervoor;
 • Het uitwerken van prospectlijsten en het voorbereiden van kennismakingspresentaties (voor de praktijk als zij op gesprek gaan met een prospect);
 • Ondersteunen bij de organisatie van onze BDO Familiebedrijven Academie;
 • Het behouden van de enorme gezelligheid en onderlinge relatie binnen het team

De werkomgeving

BDO biedt een professionele en persoonlijke werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je werkt veel 1 op 1 samen met de Familiebedrijven Adviseurs, maar ook in teams die per project/evenement verschillend kunnen zijn. Daarnaast ben je in staat om onder begeleiding zelf zaken verder uit te werken.

Dit maakt jouw werk leuk

 • Goede begeleiding van een ervaren stagebegeleider, die je wegwijs maakt binnen BDO en jouw aanspreekpunt is.
 • De ruimte om te bouwen aan je persoonlijke netwerk binnen BDO en je kennis en (werk)ervaring te vergroten;
 • Een leerzame werkplek in een professionele werkomgeving;
 • Goede begeleiding en ruimte voor het maken van je stageopdracht in het kader van jouw opleiding, binnen de kaders die daarvoor gesteld zijn

Meer informatie over onze diensten voor familiebedrijven vind je op www.bdo.nl/familiebedrijven

Dit ben jij

Wij zoeken een zelfstandige, ambitieuze, sociale en leergierige stagiair(e) die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Vanzelfsprekend ben je organisatorisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd en accuraat.

 • Je bentbezig met de afronding van de hbo-opleiding of wo-studierichting (Commerciële) Economie, Bedrijfskunde/Management, Marketing & Sales of gerelateerd;
 • Je bent gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Je hebteen aanpakkersmentaliteit;
 • Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit: evenementen en klantgesprekken vinden soms in de avonduren plaats;
 • Je bent flexibel: onze kantoren in Utrecht en/of Apeldoorn en deels vanuit huis;
 • Je hebteen goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
 • Je bent een teamplayer die in staat is zelfstandig te werken en ben je collegiaal ingesteld.

Dit bieden wij

Door de gevarieerde projecten en een goede begeleiding is BDO een uitstekende organisatie om stage te lopen. In deze periode krijg je een goed beeld van onze organisatie en hetgeen we je kunnen bieden. Aan het begin van je stage krijg je een stagebegeleider toegewezen. Hij of zij begeleidt je gedurende stageperiode. Indien je na het afronden van je studie je carrière bij BDO voortzet, neem je deel aan het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject van de BDO Academie. Je ontvangt van BDO een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding.

Dit is BDO

BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft. Spreekt onze mentaliteit jou aan? Dan is dit je kans.

Interesse?

Spreekt deze stage jou aan en wil je onder begeleiding van een ervaren BDO'er meer te weten komen over dit vakgebied? Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou! Laat je cv en motivatie achter. Je kunt vervolgens binnen 10 werkdagen een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Machiel Gosschalk (Next Gen Leider) viaWhatsApp(0619024544) ofvia Machiel.gosschalk@bdo.nl .

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages