Stagiair Marketing & Communicatie

Bedrijf
Locatie
Capelle aan den IJssel
Opleidingsniveau
HBO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Ben jij die nieuwsgierige student, die altijd met een oplossing komt en graag samenwerkt? Zoek jij mogelijkheden, waar anderen afhaken? Dan zoeken wij jou!

Wat je doet?

Bostec is de organisatie waar je elkaar kunt aanspreken, waar verwacht wordt dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en waar we jouw kritische blik toejuichen. Bij Bostec sta jij stoutmoedig aan het roer, gewoon zoals je bent.
Bostec is binnen VINCI Energies Nederland de onafhankelijk management & consultancy specialist. Wij focussen ons op data gedreven procesoptimalisatie, keten- & logistieke procesoptimalisatie en digitale transformatie. De opdrachten bestaan naast advisering uit project- en programmamanagement en ad interim management. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de zorg, mobiliteit en industrie. Centraal in al deze segmenten staan de processen in relatie tot de eindgebruiker/product. Hoe kan het proces voor de patiënt, passagier of het eindproduct zo optimaal mogelijk worden ingericht? In ons werk gaan we daarbij altijd uit van de balans tussen drie punten; organisatie, proces en techniek (ICT). Wij leveren daarin geen lastige adviesrapporten, maar gaan pragmatisch te werk, samen met de klant en haar organisatie. De klanten bevinden zich door heel Nederland, ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Als stagiair werk je nauw samen met de Manager Marketing en Communicatie. Samen met haar zorg je voor perfect lopende marketingactiviteiten voor Bostec. Veel voorkomende werkzaamheden gedurende je stage zijn onder andere:
  • het onderhouden van de website, inclusief zoekmachine optimalisatie en het voorbereiden van analyses in Google Analytics
  • het opstellen en verzenden van berichten via Social Media, inclusief analyse
  • het opstellen en verzenden van interne en externe nieuwsbrieven, inclusief analyse
  • het meewerken aan nieuwe proposities, referenties en leaflets
  • het voorbereiden van (digitale) evenementen, de follow-up en de evaluatie hiervan
  • een belangrijk onderdeel van de stage is het verder vorm geven van lead generation en het gebruik van Social Media voor Bostec. Jij mag hierin meedenken over de invulling en krijgt de ruimte om je ideeën in samenwerking uit te werken.
Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief. Kortom, Bostec biedt je een uitdagende stageplaats waarin vele Marketing en Communicatie activiteiten aan de orde komen!
 

Wat vragen wij van jou?

Jij staat stevig in je schoenen en je bent oprecht. Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en wilt je Marcom en social media vaardigheden verder ontwikkelen. Het coördineren, anticiperen, organiseren en plannen inclusief het rekening houden met onvoorspelbaarheden behoren tot jouw natuurlijke skills. Je bent een echte teamplayer en viert graag successen samen. Je volgt een HBO-opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij persoonlijk contact een belangrijke rol speelt. De informele bedrijfscultuur, de korte lijnen en 30 enthousiaste collega’s zorgen voor een wij-gevoel. Kortom, bij Bostec maken de medewerkers het verschil! 
We bieden je uitstekende voorwaarden, zoals: 
  • Een stagevergoeding van maximaal €500 per maand op fulltime basis
  • Een interessante stageplaats onder begeleiding van een professional
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van jouw stage

Wat als ik deze baan graag wil?

Ben jij de marketing en communicatie stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn? Wij nodigen je graag uit om te reageren. Wil je graag eerst meer informatie over deze stage? Neem dan gerust contact op met Yvonne Lindsen, lindsen@bostec.nl of 06 514 811 87. Wil je direct solliciteren? Laat dan je motivatie én CV achter via de sollicitatie-button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Bostec

Locatie: Capelle aan den IJssel

Opleidingsniveau: HBO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages