Stagiair Communicatie

SparkOptimus

Stage informatie

Bedrijf: SparkOptimus

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Stagiair Communicatie

Wil jij de communicatie van onze events verzorgen? Onze website vernieuwen en onze digitale nieuwsbrief opstarten? Sparren met onze partners? Artikelen en blogs schrijven? Wij zoeken iemand met een passie voor schrijven en digitale ontwikkelingen. Je krijgt bij ons de kans om je creativiteit de vrije loop te laten. 

Wie zijn we?
SparkOptimus is een digitaal consultancy. Wij helpen groei te realiseren voor onze cliënten door de nieuwe mogelijkheden in online / mobiel en social media. Omdat dit vaak afdelingen overstijgt slaan we een brug tussen Directie, Marketing & Sales en Operations / IT. We bieden strategie advies, implementatie ondersteuning en interim management. Cliënten zijn o.a. Bol.com, Albert Heijn, Sara Lee, Praxis, Aegon etc. We zijn recent verdubbeld en hebben 3 partners en ruim 20 consultants (allen met achtergrond bij zowel McKinsey en BCG als Maxeda, P&G ,KPN en Google) op ons kantoor in Amsterdam. De cultuur is caring en persoonlijk. Door deze aanpak en visie hebben wij jarenlange relaties weten op te bouwen.

Wat bieden we?
Als stagiair ben je onderdeel van ons team. Je voert zelfstandig taken uit en bent verantwoordelijk voor onze PR uitingen in de breedste zin des woords. Je schakelt met onze partners, er is veel ruimte voor eigen initiatief en je werkt met getalenteerde en ervaren mensen. Wij bieden je een inspirerende omgeving met jonge, gedreven mensen met een passie.

Geïnteresseerd?
Heb jij de journalistieke inslag die wij nodig hebben en feeling voor de laatste mogelijkheden op het gebied van mobile, social, online? Met een goede kennis van HTML, een ruime ervaring met CMS systeem WordPress, ervaring met MailChimp is een pré en basis kennis van Excel en Powerpoint is gewenst.

Kom jij ons team versterken en versnellen? Wij kijken er naar uit!

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV met motivatie naar Vanessa Muns via v.muns@sparkoptimus.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: SparkOptimus

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages