Operational Excellence Trends

Capgemini Consulting

Stage informatie

Bedrijf: Capgemini Consulting

Locatie: utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: €500 per maand

Deze stage is niet meer vacant

Stage Trends op het gebied van Operational Excellence

Vakgebied : Supply Chain
Markt : Zakelijke dienstverlening
Werkervaring : Afstudeerder

Bedrijfsprofiel
Capgemini Consulting is het wereldwijde strategie- en transformatie consulting merk van de Capgemini Group. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het transformeren van hun business. Van het ontwikkelen van een winnende strategie tot en met de succesvolle implementatie daarvan. Altijd met een consistente focus op duurzame resultaten. Capgemini Consulting biedt een onderscheidende benadering. Wij zijn ervan overtuigd dat een op samenwerking gerichte werkwijze tot de beste resultaten voor de opdrachtgever leidt. Wij maken gebruik van innovatieve methoden, technologie en het talent van meer dan 4.000 consultants wereldwijd.

Opdrachtomschrijving
Operational Excellence is op zoek naar een afstudeerder die voor ons onderzoek wil doen naar trends op het gebied van Operational Excellence. Dit is een manier van werken waarbij er wordt gestreefd naar constante verbetering in de organisatie. Dit gebeurt door de focus te leggen op de behoeften van de klant en het optimaliseren van bestaande activiteiten in het proces.

Voor het onderzoek dat jij gaat uitvoeren, staat de exacte onderzoeksvraag nog niet vast. Onderwerpen of onderzoeksvragen waar je aan kunt denken zijn:

  • In welke mate zijn organisaties bezig met Operational Excellence?
  • Welke methodieken gebruiken zij voor Operational Excellence? Denk hierbij aan procesverbetering, BPM, Lean, Six Sigma, etc.
  • Welke verschillen zijn zichtbaar tussen branches?
  • Welke trends bestaan er in de toepassing van Operational Excellence?

Profiel van de student
Het betreft een afstudeeropdracht voor een universitaire student die bedrijfskunde, logistiek of een economische richting studeert en in de laatste fase van zijn of haar studie zit. Je bent sociaal, ondernemend en je hebt een goed analytisch vermogen. Bij voorkeur heb je tijdens je studie kennis opgedaan over Operational Excellence.
 
Wat kun je bij ons verwachten?
Een interessante, open werkomgeving met de mogelijkheid kennis te maken met Capgemini als organisatie en als potentiële werkgever;

  • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand;
  • Gebruik van een laptop gedurende de looptijd van de stageopdracht;
  • Anderhalve betaalde verlofdag per maand.
  • Afstuderen bij Capgemini betekent bijna altijd dat wij ook de intentie hebben om jou een interessante loopbaan aan te bieden als je klaar bent. Daarom is het met positief resultaat afsluiten van onze selectiedag voorwaarde om deze afstudeeropdracht te gaan uitvoeren.

Interesse?
Solliciteer dan direct via deze link voor meer informatie telefonisch contact op met Alke Vrieling via 030-68 95547.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Capgemini Consulting

Locatie: utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: €500 per maand

Meer stages

Stages