Online Marketing stagiaire

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een enthousiaste en gedreven HBO of WO student? Heb jij affiniteit met online Marketing en op zoek naar een uitdagende- en leerzame stage binnen een groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! SpendLab Performance Improvement (PI) is een jonge, datagedreven organisatie die inkoopkosten reduceert, procesoptimalisaties doorvoert en liquiditeit terugvordert vanuit onverschuldigde betalingen op basis van no cure, no pay. We werken binnen SpendLab met in-house-ontwikkelde algoritmen, LEAN SIX SIGMA methodieken en benchmarking tools.

Wat verwachten wij van jou?

Binnen SpendLab PI zijn we het Marketingteam aan het uitbreiden. Het team breiden wij graag uit met een gedreven stagiaire die onder bezig is met trend watching, gezamenlijk marketingcampagnes opstelt, meedenkt bij het optimaliseren van de website (SEO) en content schrijft die gepubliceerd kan worden op onze kanalen. Een flink scala aan activiteiten dus. Naast bovenstaande activiteiten ben je actief betrokken bij het meten van Marketing KPI´s in onder andere Google Analytics en Pardot, de marketingmodule van Salesforce.

Je krijgt veel vrijheid om jouw taken uit te voeren en de ruimte om jezelf op meerdere vlakken te ontwik-kelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

  • Je bent 2e, 3e of 4e jaars student en volgt een HBO- of WO opleiding in de richting van (digitale) Marketing en/of Communicatie;
  • Je bent op zoek naar een stage van minimaal 5 maanden;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt kennis van het Office pakket zoals Microsoft Powerpoint;
  • Kennis van Adobe InDesign/Photoshop/Illustrator is een plus;
  • Je bent bekent met SEO, Social media advertising en hebt interesse in marketing automation;
  • Je woont in omgeving Randstad.

Wat mag je van ons verwachten?

SpendLab Performance Improvement is een sterk groeiende organisatie waarin persoonlijke aandacht erg belangrijk is. We bieden je de mogelijkheid om jezelf snel te ontwikkelen in een jong, innoverend en dynamisch bedrijf waarvan je de vrijheid krijgt om zelf mee te denken aan nieuwe ideeën en initiatieven. Wij zorgen voor een goede stagebegeleiding en een leuke stagevergoeding.  

We vinden het fijn als jij je direct thuis voelt binnen onze organisatie. We starten jouw onboarding daarom met een rondleiding op kantoor, kennismaking met collega´s en een lekkere lunch. Onze bedrijfscultuur is resultaatgericht, collegiaal, open en heeft een hoog no-nonsense gehalte. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega´s die altijd bereid zijn te helpen in een ongekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, (digitale) feesten, pubquizzen en andere teamactiviteiten.

Kom jij ons team versterken?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving of heb je behoefte aan nadere informatie over deze functie, onze organisatie of de mogelijkheden? Kijk op onze website pi.spendlab.com of neem contact op met Jesper Mentink, Marketeer, via jesper.mentink@spendlab.com / 06-30423167.

Stage informatie

Bedrijf: SpendLab Performance Improvement

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!