Meewerkstage Consultancy

Bedrijf
Locatie
Nederland
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteunddoor technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategischpartner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Heb jij…

… een passie voorIT,data entechniek en dan ook nog interesse inmarketing en wil je weten hoe je strategische doelstellingen en inzichten vanuit de klant omzet naar concrete plannen? Ben je op zoek naar een boeiende meewerkstage als consultant in een dynamische werkomgeving? Grijp dan de kans op een meewerkstage waar je je talenten optimaal kunt benutten, je verder kunt ontwikkelen door persoonlijke begeleiding, voor mooie klanten werkt zoals Vodafone, Marktplaats,NS, T-Mobile en je je verder kunt oriënteren op je carrière!

Wil je alvast weten wie je is voor gegaan en wat hun ervaringen waren: lees hier de ervaringen van Anne Fleur en Niels:

Bekijk hier de blog van Anne Fleur!

Bekijk hier de blog van Niels!

Dit ga je doen…

Dit is niet zomaar een stage. Ben jij bezig met het afronden van je studie of scriptie en wil je nu eindelijk eens die theorie omzetten naar de praktijk? Dan bieden wij je een veelzijdige meewerkstage voor een periode van 4 tot 6 maanden tussen de 24 en 32 uur per week!

Wij geloven erin dat je pas echt een goed beeld krijgt van een organisatie en een consultancy rol als je daar ook mee bezig kunt zijn. Bij ons heb je dus 3-4 dagen per week de focus op het inzetten van je marketing en consultancy skills. Collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden, om mee te sparren en om samen mee op pad te gaan naar de klant.

Goed om te weten, je begint met een stagevergoedingobvhet aantal dagen wat je werkt. Als je na drie maanden bent ingewerkt en kunt meedraaien in het team, dan bestaat de kans dat wedestagevergoeding overzetten naar een vergoedingobvuurloon als werkstudent.

Tijdens je meewerkstage binnen het consultancy team ga je data analyseren, concepten bedenken voor campagnes, desk research doen en workshops begeleiden om zo het beste resultaat te bereiken voor onze klanten! Iedere dag word je uitgedaagd om je verder te verdiepen in de data, technologie en marketing en het uiterste te halen uit jezelf.  Je leert veel in korte tijd over onze proposities, leert veel (senior) collega’s kennen en je voegt concreet waarde toe. Wie wil dat niet?

Naast je eigen inbreng en ideeën, hebben we alvast een aantal suggesties voor je op een rij gezet:

 • slimme technologie oplossingenbedenken met een creatievekijk;
 • klantdoelstellingen vertalen naar concrete actieplannen;
 • optimaliseren vanklantsystemenen bestaande processenchallengen;
 • ondersteunen bij workshops en interviews en vastleggen in PowerPoint presentaties;
 • ondersteunen bij het uitwerken van nieuwe proposities;
 • design thinking.

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om de theorie in de praktijk te brengen? Check dan direct of je aan onze wensen voldoet. De startdatum is in februari. Oh ja wat we je ook alvast willen meegeven (wij denken namelijk graag vooruit) zijn eventuele doorgroeimogelijkheden, wellicht wil je na het succesvol afronden van je meewerkstage wel blijven en doorgroeien naar de functie van consultant? De mogelijkhedenom als trainee door te groeienzijn eindeloos en afhankelijk van je talenten en ambities!

Functie-eisen

Wat kenmerkt jou nog meer…

• ambitieus, leergierig en een passie voorIT, data en techniekgekoppeld aan interesse inmarketing;
• WO master studentineenstudierichting mettechnische onderdelen(graag ook business of marketing met IT componenten)
• zelfstandig, proactief, flexibel en gedreven;
• je hebt wel eens wat gehoord overDMP’s, Salesforce, Google Analytics of wellicht al een eigen website gemaakt inwordpress? Je hebt in ieder geval aantoonbare affiniteit met technologie;
• sterke presentatie (en PowerPoint) skills;
• je hebt wel eens in Excel gewerkt en kan data visualiseren;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Heb je zin om opchampionsleague niveau mee te sporten met je consultant collega’s en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan komen we graag met je in contact! 

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagend leertraject met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Persoonlijke en professionele begeleiding;
 • Online kennissessies;
 • De mogelijkheid om te werken voor bekende en toonaangevende klanten;
 • Een plek in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's bij een innovatief bedrijf;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onzestayactive&healthybootcamp en de  officeolympics ; 
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer echt top.Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid.

"Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten ."

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Merkle

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages