Stage finance en bedrijfsprocessen

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wij zoeken een enthousiaste hbo-student met een bedrijfskundige achtergrond voor een veelzijdige en leerzame stage op het gebied van bedrijfsprocessen!

We zoeken iemand die het leuk vindt om bedrijfsprocessen op het gebied van finance en bedrijfsvoering in kaart te brengen. Wij zien op dit vlak namelijk mogelijkheden om e.e.a. beter te registreren, maar ook mogelijkheden voor optimalisatie van bepaalde processen. Hier kun je ook aan bijdragen.

Klinkt dit als iets dat bij je past? Lees vooral verder!

Wat ga je doen?

De opdracht die wij hebben voor jou omvat het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen op het gebied van finance en bedrijfsvoering. Jij gaat het volgende doen:

  • Een analyse van de huidige processen maken door middel van het bestuderen van de huidige procesbeschrijvingen en het interviewen van medewerkers. Je kijkt daarbij naar de ISO-certificeringsnormen en de AO/IC richtlijnen, en de relevantie daaraan te voldoen.
  • Het bestuderen van de huidige procesbeschrijvingen.
  • Het in kaart brengen van de risico’s.
  • Het maken van een analyse m.b.t. het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Aan de hand van je analyse schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor procesoptimalisatie. Uiteindelijk zullen de processen in verbeterde vorm worden vastgelegd in onze kwaliteitshandboeken.

Je krijgt gedurende jouw opdracht goede begeleiding door de kwaliteitsmanager van Berenschot.

Wat neem je mee?
  • Een hbo-opleiding in een richting als bijvoorbeeld (commerciële) economie, bedrijfskunde of business & IT.
  • Interesse in een stage die gericht is op bedrijfsprocessen.
  • Je bent precies en analytisch.
  • Je bent proactief en leergierig.
Waar kom je terecht?

Als stagiair finance en bedrijfsprocessen kom je te werken op onze finance afdeling. De groep bestaat nu uit zes Berenschotters die zich dagelijks bezighouden met het financieel gezond houden van Berenschot. Binnen het finance team leer je enorm veel over de organisatie, de klanten en de leveranciers. Je krijgt daarnaast begeleiding van de kwaliteitsmanager bij Berenschot.

Wat krijg je van ons?

Een dynamische omgeving met veel leermogelijkheden! Berenschot heeft korte lijnen en kent veel vrijheid, wat fijn is als je een zelfstarter bent die graag zelf initiatief neemt.

Berenschot biedt een marktconforme stagevergoeding, een leenlaptop en een OV-chipkaart. Om stage te kunnen lopen bij Berenschot moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.
De startdatum is in overleg, maar wij zouden idealiter in februari/maart 2022 iemand laten starten, voor minimaal drie dagen per week.

Iets voor jou?

Herken je je in deze stage? Aarzel niet en solliciteer via onderstaande button. Je kunt jouw sollicitatie richten aan onze HR-adviseur Juliëtte Reinders. Heb je vragen over de stage? Dan kun je contact zoeken met Sander van Vliet, finance manager ( s.vanvliet@berenschot.nl/ 06-50254225). We horen graag in jouw brief nog even wanneer je beschikbaar bent, voor hoeveel dagen, en voor hoe lang. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages