Stage / Afstudeeronderzoek Maatschappelijk Ondernemen

Bedrijf
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Ja
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij onderzoek doen naar hoe gemeenten sociale/maatschappelijke ondernemingen beter kunnen ondersteunen? En tegelijkertijd in de praktijk ervaring opdoen met het ondersteunen van ondernemers die impact willen maken. Wij zoeken een stagiair of afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan.

Wat ga jij doen?

Je maakt kennis met de economische ontwikkeling van gemeenten in relatie tot maatschappelijk ondernemen. Je helpt gemeenten bij het in kaart brengen van sociaal ondernemerschap in hun gemeente/regio. Je leert visies en documenten beoordelen. Je leert de behoeften van maatschappelijke ondernemingen in relatie tot de overheid kennen. En door middel van kwantitatief en kwalitatief onderzoek gegevens te verwerken tot een korte en bondige rapportage. Samen met jou ontwikkelen we deze opdracht verder. Daarnaast werk je samen met onze ervaren adviseurs mee in de diverse ondersteuningsprogramma's, die KplusV aanbiedt aan ondernemers. Zoals Move2Social, Programma Investeringsgereed Innovatief MKB Noord Holland, Ik ben Drents Ondernemer en Money Meets Impact Ideas.

Wat neem je mee?

  • Je denkt en werkt op hbo- of academisch niveau, bij voorkeur in de richtingen, economie, economische geografie, bestuurskunde, politicologie, bedrijfskunde, of vergelijkbaar.
  • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en ambitieus.
  • Je kan zelfstandig werken en bent je bewust van het op afstand werken.
  • Jouw interesse is breed en je durft initiatief te nemen.
  • Je hebt gevoel voor zowel werken met de overheid als met ondernemers.

Wat bieden wij?

  • Een meewerkstage of afstudeeropdracht van minimaal drie dagen per week, voor vier tot zes maanden. Startdatum in overleg.
  • Een plek om ervaring op te doen in de interessante en actuele wereld van een adviesbureau.
  • Veel ruimte om te leren; zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt?

Zie jij het zitten om de wereld van het sociaal ondernemerschap in te duiken en wil je bijdragen aan het realiseren van maatschappelijke impact? Stuur ons dan je cv en een korte motivatie. Gebruik hiervoor de Solliciteer-button.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Herma Harmelink (telefoon: 06-133 29 579 of mail: (h.harmelink@kplusv.nl). Bezoek ook eens onze website en maak uitgebreid kennis met KplusV.

Bij KplusV geloven we dat verschil zien, het verschil maakt. We streven daarom naar diversiteit binnen ons bedrijf. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KplusV

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages