Strategie & Consulting Internship Government – Amsterdam

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren

Jouw stage
Wil jij onderdeel worden van een bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse? Dan is Accenture een geweldige plek om te werken en te leren! Je betreedt een wereld van strategie & consulting, technologie en innovatie. Je werkt aan projecten met ervaren consultants en experts vanuit de hele wereld, waarmee je waarde creëert voor onze klanten. Naast het werk wat we doen voor onze klanten focussen we veel op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat de Health & Public Service (H&PS) afdeling bijzonder maakt, is dat we met ons werk een maatschappelijke impact maken. Klanten binnen onze afdeling bestaan ​​meestal uit grote publieke organisaties en zorginstellingen. Vanuit het H&PS Support Office ondersteun je de H&PS afdeling samen met je mede-stagiairs. Hierin zijn jullie samen verantwoordelijk voor de organisatie en verbetering van dit Support Office. Jij werkt daarin specifiek voor de overheidspraktijk. Je ondersteunt deze praktijk door bijvoorbeeld te helpen met het voorbereiden van klantgesprekken en workshops, het schrijven van voorstellen voor klanten en het doen van onderzoek zoals stakeholder analyses en marktonderzoeken.

Tijdens je stage krijg je de kans om echt consulting werk te ervaren, jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. De overheidspraktijk is onderdeel van de Health & Public Service (H&PS) afdeling en is toonaangevend op het gebied van innovatieve digitale oplossingen binnen de publieke sector. Jij werkt voor verschillende organisaties binnen de overheid, en bijvoorbeeld het publieke veiligheidsdomein, en helpt hen bij het bepalen van de juiste strategie voor de toekomst op tal van onderwerpen, van HR-transformaties tot de implementatie van de nieuwste technologieën. Lijkt dit je wat? Dan biedt deze stage op de H&PS-afdeling de perfecte uitdaging voor jou!

Gedurende de stageperiode krijg je ondersteuning van ervaren Accenture consultants en word je gekoppeld aan een buddy, waardoor je razendsnel jouw consulting vaardigheden ontwikkelt en kennis opdoet over technologische transformaties binnen de publieke sector.

Over Accenture Strategie & Consulting
Bij Accenture Strategie & Consulting zetten we ons dagelijks in om organisaties te transformeren met behulp van expertise, kennis, technologie en innovatieve ideeën. Samen met 's werelds meest toonaangevende bedrijven en getalenteerde (internationale) collega's gaan we de uitdaging aan om creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met behulp van de nieuwste technologie.

De H&PS afdeling is een divers team met ruime ervaring binnen de Nederlandse overheid en gezondheidszorg. We organiseren regelmatig sociale evenementen of teamuitjes en hebben een inclusieve cultuur. In ons nieuwe teamlid waarderen we betrokkenheid en toewijding om diepgaande consulting skills te leren. En vooral: een passie voor het verbeteren van de manier waarop de Nederlandse overheid waarde en veiligheid levert aan burgers!

Jouw achtergrond:

 • Je hebt een aantoonbare achtergrond in / affiniteit met de publieke sector
 • Je bent een masterstudent, of hebt een masterdiploma behaald. We zijn geïnteresseerd in kandidaten met verschillende academische achtergronden.
 • Je bent ambitieus en actief, zoals blijkt uit extra curriculaire activiteiten.
 • Je bent nieuwsgierig van aard, kritisch, communicatief sterk en een echte teamspeler.
 • Je bent sterk geïnteresseerd in innovatie, technologie en IT.
 • Je bent uitstekend in Nederlands en Engels in woord en schrift.

Wat biedt Accenture jou?

 • Een uitdagende, flexibele stage bij een groot bedrijf.
 • Een gezellig team.
 • Relevante, inhoudelijke taken. (Dus geen koffie halen of lunch brengen)
 • 500 euro stagevergoeding en reiskostenvergoeding voor studenten zonder studenten ov.
 • Een mooie toevoeging voor jouw CV.

Extra informatie

 • Periode: Minimaal 3 maanden
 • Uren per week: 40 (in overleg)
 • Locatie: Amsterdam
 • Start datum: 1 juli (voorkeur)


Ben jij geïnteresseerd?
Ben jij klaar om bij Accenture aan de slag te gaan als Stratagie & Consulting Intern? Solliciteer nu door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Emma White via stages@accenture.com. Voor vragen over deze stage, bel gerust (020) 5728646 of mail naar het bovenstaande adres.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages