HR Stagiaire (meewerkstage)

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

ITDS zoekt een enthousiaste HR Stagiaire. Je locatie? Dat is flexibel: op ons kantoor in Amsterdam en vanuit huis.

Op zoek naar een uitdagende HR meewerkstage? Onze HR-afdeling is een klein team, waardoor je bij ITDS de ultieme kans krijgt om met alle facetten en werkzaamheden binnen het HR vak in aanraking kunt komen. Dus: wil jij de breedte van het HR vak leren en zoek je een stage waarin je écht aan de bak kunt? Dan leren we je graag kennen!

Wat je gaat doen als HR stagiaire

Onze HR-adeling bestaat uit een HR Manager ( Nina ) en een HR Medewerker ( Renée ). Zij maken je wegwijs in alle operationele werkzaamheden die komen kijken bij bijvoorbeeld in- en uitstroom, de personeelsadministratie/salarisrondes, het wagenpark, rapportages en aan-en afmeldingen bij onze verzekeringen. Daarnaast zijn we binnen ITDS bezig met HR thema’s, zoals onze 100 dagen onboarding, offboarding, modernisering van arbeidsvoorwaarden, learning & development programma en het professionaliseren van onze Performance Cyclus. Wij laten je hierin graag meedoen en -denken!

Voor de stageopdracht kijken we samen met jou naar de beste invulling die aansluit op de eisen vanuit jouw opleiding, jouw eigen leerbehoefte en de toegevoegde waarde voor ITDS.

Dit kan je van ons verwachten
  • Een afwisselende en leerzame stage in een klein, enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team.
  • Een goede en marktconforme stagevergoeding.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en oog voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
  • Natuurlijk doe je mee met onze leuke (sportieve) bedrijfsuitjes, zoals maandborrels, de Zandvoort Circuit Run en meer.
  • Een mooie thuisbasis op ons prachtige kantoor in Amsterdam, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om het je aan niets te laten ontbreken.
Dit zijn wij

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Onze consultants combineren actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. Bovendien zien we kansen te over. Dit doen we met 170 collega’s in Nederland en 150 in Polen.

Sinds december 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore Group, evenals Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en Profource met in totaal 1300 hoogopgeleide medewerkers.

We leren je graag kennen!

Wil je deze kans grijpen? Stuur ons een mail via hrm@itds.nl ! Wij maken graag kennis met jou! Als je vragen hebt, kun je altijd even bellen met Nina: +31 (0) 627 18 16 44 of Renée +31 (0) 638 39 19 36 .

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: ITDS Business Consultants

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages