Werkstudent International Outsourcing

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

Vestiging: Amsterdam

Werkervaring: Student

Vakgebied: Outsourcing & controlling

Word jij enthousiast van het bedienen van internationale klanten en kom jij tot bloei in een dynamische omgeving? Ga dan aan de slag bij Mazars Amsterdam als Junior Assistant Controller.

De afdeling Outsourcing is een jonge afdeling die internationale klanten op verschillende terreinen ondersteunt. Wij bieden klanten global compliance oplossingen, vervullen de rol van controller en leveren audit support. Onze klanten verwachten topkwaliteit, snelheid en maatwerk. Dit betekent dat we op zoek zijn naar collega’s die energie krijgen van hard werken, snel schakelen en veel dynamiek.

Als werkstudent bij Mazars werk je in een hecht team aan complexe, internationale vraagstukken, zodat je het vak écht leert kennen. We bieden je persoonlijke begeleiding om alles uit jezelf te halen en geven jou de tijd en ruimte om te ontdekken waar jouw talenten en interesses liggen!

Als werkstudent Junior Assistant Controller:
• ben je verantwoordelijk voor een vaste portefeuille met internationale klanten.
• lever je een bijdrage aan de optimalisering van processen van de klant en draagt zorg dat alle betrokken specialisten tijdig en accuraat leveren.
• ga je aan de slag in een divers team, waar de communicatielijnen kort zijn.
• coördineer je de verschillende projecten van de klant op het gebied van CIT, Accounting, VAT, Payroll, HR support en Financial Statements.
• werk je in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij we van jou een hands-on mentaliteit verwachten.

Wat bieden wij?

We zijn een kweekvijver voor talent en wij bieden onze collega’s de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen en snel vooruitgang te boeken. Jouw ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en daarom word je niet alleen door je team begeleid, maar ook door een persoonlijke mentor. Mazars is jouw professionele business school die jou helpt om je technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Onze intentie is dan ook om je, nadat je als werkstudent hebt gewerkt en je bent afgestudeerd, een vaste baan aan te bieden. Maar daarnaast bieden wij jou natuurlijk ook:
• Marktconform salaris
• Ervaring opdoen in jouw vakgebied
• Begeleiding van een persoonlijke mentor
• Een (bij)baan op niveau
• Carrièrekansen

Wie ben jij?

Jij bent bezig met een hbo/wo bachelor of een wo-master in de richting van Accountancy, Bedrijfskunde, Finance and Control of een vergelijkbare opleiding. Verder heb je een proactieve houding en werk je graag samen in een team. Je gaat graag uitdagingen aan en hebt een professionele houding.

Daarnaast ben jij:
• Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Ambitie, enthousiasme en gevoel voor humor zijn onmisbaar

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Broekaart via 088 277 17 97.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages