Stage International Outsourcing

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

Vestiging: Amsterdam

Werkervaring: Student

Vakgebied: Outsourcing & controlling

Word jij enthousiast van het bedienen van internationale klanten en kom jij tot bloei in een dynamische omgeving? Dan is deze stageplaats bij Mazars in Amsterdam interessant voor jou!

De afdeling Outsourcing is een jonge afdeling die internationale klanten op verschillende terreinen ondersteunt. Wij bieden klanten global compliance oplossingen, vervullen de rol van controller en leveren audit support. Onze klanten verwachten topkwaliteit, snelheid en maatwerk. Dit betekent dat we op zoek zijn naar collega’s die energie krijgen van hard werken, snel schakelen en veel dynamiek.

Tijdens je stageperiode doe je ervaring op met de werkzaamheden binnen de International Outsourcing praktijk. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo maak je niet alleen kennis met diverse facetten van het vak, maar leer je ook direct meer over de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Wie ben jij?

Houd jij van een uitdaging en werken in een dynamische omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent flexibel en past je gemakkelijk aan. Bij Mazars werk je veel samen met collega’s. Daarom ben jij een echte teamspeler die het fijn vindt om te schakelen met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten.

• Je bent bezig met je bachelor Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy, Controlling & reporting of vergelijkbaar.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Je bent cijfermatig sterk ontwikkeld
• Ambitie, enthousiasme en gevoel voor humor zijn onmisbaar

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Broekaart via 088 277 17 97.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages