Student-assistenten energietransitie en data-analyse

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij graag tijdens je studie werkervaring opdoen in een professionele, internationale en interessante omgeving? Dan is Ecorys echt de juiste plek voor jou. Ter aanvulling van ons Natural Resources team zijn wij op zoek naar:

Student-assistenten energietransitie en data-analyse

Universitaire studenten kunnen voor twee of drie dagen in de week als student-assistent in het Natural Resources team aan de slag. Je ondersteunt onze consultants met verschillende taken waarbij de nadruk ligt op data-analyse en modellering. Als student-assistent kan je je uren flexibel indelen waardoor dit prima te combineren is met je studie.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zoeken studenten die geïnteresseerd zijn in de energietransitie, de circulaire economie,  en klimaatadaptatie. Je vindt het leuk om zowel voor Nederlandse bedrijven en overheden als de Europese Commissie te werken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Voor deze functie is het van belang dat je kennis hebt van data-analyse en modellering. Programmeerkennis (Python/R) is daarvoor van belang.
Wij verwachten accuratesse, een goed analytisch vermogen en zelfstandigheid. Heb je daarnaast een flexibele instelling, ben je voor langere tijd beschikbaar en ben je enthousiast? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier en stuur je sollicitatiebrief en CV als bijlage mee. In de brief zien we naast je motivatie graag terug hoe jij het team met jouw kennis en kunde gaat versterken.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages