Hands-on Marketing, Communicatie & PR stagiair(e)

Bedrijf
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
-
Vakgebieden

Passen wij bij elkaar?

Per september zijn wij op zoek naar een hands on stagiair(e) die meehelpt bouwen aan de naamsbekendheid van Kirkman Company op het vlak van Customer Excellence. Herken jij je in onderstaand profiel en onze kernwaarden? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! 

De rol

Als Stagiair(e) Marketing, Communicatie en PR maak je deel uit van het Customer Excellence team van Kirkman Company dat organisaties in beweging brengt om een optimale klantbeleving te realiseren. 

Wat ga je doen? 

Je helpt in de dagelijkse uitvoering van alle activiteiten op het gebied van marketing, communicatie en PR om ons Customer Excellence gedachtegoed nog verder op de kaart te zetten en onze naamsbekendheid hierop te vergroten en we onze missie kunnen realiseren.

De focus van jouw werkzaamheden ligt op:  

  • Het meebouwen aan de positionering van het CE gedachtegoed door bijvoorbeeld het opstellen van een MarCom plan en het schrijven van artikelen of persberichten.  
  • Het organiseren van een zakelijk ‘festival’ waar wij 40-60 gasten ontvangen, half oktober. Samen met een collega ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de dag,  de logistiek en om ervoor te zorgen dat onze gasten een geweldige beleving hebben deze middag. 

Wie we zoeken?

  • Je bent in de afrondende  fase van marketing en communicatie gerelateerde hbo of wo-opleiding 
  • Je bent beschikbaar voor 3-5 dagen per week voor een periode van minimaal 3 maanden
  • Je hebt affiniteit met marketing, communicatie en PR. 
  • Je herkent je in onze kernwaarden en visie
  • Je gaat hands-on te werk, bent zelfsturend, flexibel en neemt eigenaarschap. Je opereert als teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken en laat resultaat zien 
  • Je werkt planmatig en kunt goed organiseren 
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte pen 
  • Je hebt gevoel voor commercie en bent in staat de activiteiten van marketing en communicatie te verbinden aan commercie

Ons aanbod 

Een inspirerende en uitdagende omgeving (professioneel, persoonlijk en altijd met de ‘fun factor’), een gezellige club met betrokken en gepassioneerde collega’s en een passende stagevergoeding. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte je volop te ontwikkelen. Je gaat nauw samenwerken met een collega van de Customer Experience practice die je on the job begeleidt bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Door actief mee te werken aan de positionering van onze dienstverlening leer je al doende over het Customer Experience vakgebied en het consultancyvak. 

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: -

Solliciteren

Meer stages