Project Assistent Legal & WNT (werkstudent) – Utrecht

Bedrijf
BDO
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Sectoren

Jouw uitdaging

Door jouw daadkrachtige en dienstverlenende instelling weet jij onze juristen binnen ons WNT (Wet Normering Inkomens) project adequaat te ondersteunen. Publieke organisaties moeten voldoen aan de normen voor de topinkomens. Wij zorgen er voor dat organisaties aantonen hieraan te voldoen. Dit vereist een juiste toetsing door ons waarbij alle benodigde stukken verzameld en getoetst worden. Jij zorgt dat dit proces in goede banen wordt geleid door jouw pro-activiteit, organisatievermogen en nauwkeurigheid. Daarnaast kom je ons informele Legal backoffice-team, versterken! Legal is één van de snel groeiende onderdelen van BDO Advisory.

In deze afwisselende functie verricht je ondersteunende secretariële en administratieve werkzaamheden voor een team van juristen. Zij werken vanuit verschillende BDO vestigingen. Het secretariaat is centraal georganiseerd in Utrecht. Je werkt nauw samen met andere backoffice collega’s, met klanten en met collega’s van andere BDO vestigingen. Geen traject is hetzelfde. Daarom is je werk zo afwisselend. Eigen initiatief en inbreng worden zeer gewaardeerd. Je werktijden kunnen in overleg ingevuld worden naar aanleiding van jouw lesrooster. Twee of drie dagen beschikbaarheid per week is gewenst.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een opgewekte, pragmatische en doortastende collega. Servicegericht, proactief, sociaal en assertief typeren jouw persoonlijkheid. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder worden een flexibele instelling, een goed gevoel voor humor en enig relativeringsvermogen zeer gewaardeerd. Je bent als laatste tevens 16 uur per week beschikbaar

Dit bieden wij

Binnen BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je wordt daarin begeleid door ervaren collega’s. Indien je na het afronden van je studie je carrière bij BDO voortzet, neem je deel aan ons uitgebreide opleiding- en ontwikkeltraject van de BDO Academie en word je aspirant lid van de NOB.

Je ontvangt van ons een goed salaris, een onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding, neem je deel aan onze aantrekkelijke pensioenregeling en ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%. Daarnaast heb je de keuze om deel te nemen aan de bedrijfsfitness waarbij je een vergoeding van maximaal € 25,00 per maand ontvangt voor een abonnement bij een sportschool in de buurt en is het mogelijk om korting te ontvangen op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Dit is BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over dit werkstudentschap en wil je onder begeleiding van een ervaren BDO'er praktijkervaring opdoen? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Bart Oomen (Sr. Corporate Recruiter) Je kunt Bart bereiken via bart.oomen@bdo.nl.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages