Student assistenten Regions & Cities

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren

Wil jij graag tijdens je studie werkervaring opdoen in een professionele, internationale en interessante omgeving? Dan is Ecorys echt de juiste plek voor jou. Ter aanvulling van ons Regions & Cities team zijn wij op zoek naar:

Student assistenten

Universitaire studenten kunnen voor twee of drie dagen in de week als student assistent in de Regions & Cities sector aan de slag. Je ondersteunt onze consultants met verschillende taken zoals het schrijven van projectvoorstellen, analyseren van data en administratieve taken. Als student assistent kan je je uren flexibel indelen zodat dit prima te combineren is met je studie.

Naar wie zijn we opzoek?

Wij zoeken studenten die geïnteresseerd zijn in publiek beleid, vastgoed, strategisch en financieel advies, regionaal-economisch advies en marktonderzoek. Op diverse thema’s zoals wonen, werken, gebiedsontwikkeling et cetera. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en kunt goed uit de voeten met MS Office.

Wij verwachten accuratesse, goed analytisch vermogen en zelfstandigheid. Heb je daarnaast een flexibele instelling, ben je voor langere tijd beschikbaar en ben je enthousiast? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier en stuur je sollicitatiebrief, CV en meest recente cijferlijst als bijlage mee. Geef naast een sterke motivatie goed aan waarom jij ons Regions & Cities kunt versterken met jouw kennis en kunde met betrekking tot bovenstaande punten.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages