HR Meewerkstage

Bedrijf
Locatie
Leusden
Opleidingsniveau
HBO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij die enthousiaste en gedreven 2e of 3e jaars student HBO Human Resource Management? Wij hebben vanaf september 2021 een uitdagende stageplek voor jou. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde! Wat ga je doen?

HR Meewerkstage September 2021

 • Uitdagende HRM stage
 • Meedraaien met interne HR taken
 • Samenwerken met collega's aan projecten om de HR van Turner te verbeteren
 • Een eigen opdracht binnen het HR-vakgebied
 • Werken in een persoonlijke en professionele omgeving

Hoe ziet je dag eruit bij Turner?

Je dag begint op Huize de Boom (ons kantoor) met een kop goede koffie. Intussen gaan je gedachten uit naar een vernieuwde strategie voor talent development binnen Turner. Hoe zorgen we ervoor dat jong talent binnen Turner zich sneller kan doorontwikkelen? Een paar post-its en flip-overs later heb je een goed plan en een actielijst om hier verder mee aan de slag te gaan. Nu is het tijd om de laatste voorbereidingen te treffen voor het wervingsevent van aankomende vrijdag. Nadat je de laatste briefingsmail verstuurd hebt, weet je zeker dat het een succes gaat worden.

Rond een uur of 12 ga je met collega’s naar de eetzaal om te lunchen. Één van hen vraagt na het eten of je mee gaat voor een rondje wandelen door het bos. Graag!

Je hebt de Turner-laarzen teruggezet in de gang en kunt er weer tegenaan. Tijd voor het schrijven van een artikel in het teken van employer branding. Vorige week interviewde je hier een van de managers voor, over het onderwerp ‘specialiseren’. Wanneer je het interview hebt omgebouwd tot een artikel, kun je hem op de LinkedIn-pagina van Turner plaatsen.

De dag is alweer bijna om! Op de agenda staat nog je eigen project over het vormen van een goed alumni-beleid. Hiervoor wil je nog een aantal bronnen en data opzoeken,  zodat je jouw aanbevelingen beter kan onderbouwen.Daar duik je morgen even goed in, als je weer een dagje thuis werkt.

Er zijn bij Turner veel verschillende werkzaamheden die je mag uitvoeren. In combinatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, kan je jouw dag inrichten zoals jij dat wilt. Geen dag is hetzelfde!

Covid-19

Ook in deze bijzondere tijden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven 2of 3e jaars HBO student Human Resource Management die vanaf september 2021 een meewerkstage komt lopen binnen onze organisatie. De stage is ook vanuit huis goed te doen, maar we hopen natuurlijk dat je in september op onze mooie locatie mag beginnen!

Wat ga je doen?

Als HR-stagiair bij Turner:

 • draai je mee met de interne HR taken
 • organiseer je verschillende evenementen
 • werk je samen met collega’s aan projecten om de HR van Turner te verbeteren
 • ben je verantwoordelijk voor de aanstelling van een nieuwe stagiair
 • ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de consultants
 • krijg je de ruimte om een opdracht uit te voeren en advies te geven binnen het HR-vakgebied. Deze opdracht zal in overleg worden bepaald, naar jouw interesses en waar binnen de organisatie behoefte aan is. Zo hebben vorige stagiairs zich bezig gehouden met het ontwikkelen van een employer branding strategie en het herontwerpen van de wervingsstrategie.

Waarom kies jij voor Turner?

Turner is een organisatieadviesbureau in Leusden. We geven strategische adviezen aan verschillende organisaties. Met 6 bussen per uur is Turner goed te bereiken vanaf Amersfoort Centraal. Je laat de drukte van de stad achter je en komt binnen 15 minuten aan bij Turner.

Turner biedt een leuke en uitdagende stageplaats aan, waar je werkt en leert in een team van 5 HR/Finance professionals. Wekelijks is er tijd om met jouw stagebegeleider te overleggen over jouw ontwikkeling en taken. Daarnaast biedt Turner een stagevergoeding en uitgebreide lunch.  

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

 • je bent resultaatgericht
 • je bent analytisch en vindt het leuk om te adviseren op het gebied van HR
 • je bent nauwkeurig en houdt goed overzicht
 • je bent sociaal en kunt je duidelijke mening goed overbrengen op anderen.

Interesse?

Laat het weten aan onze hrm-manager Joachim Rullmann en stuur je motivatie en CV in. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Turner

Locatie: Leusden

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages