Werkstudent Recruitment (Bijbaan – bij AevesBenefit) – Amsterdam

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Introductie

Krijg jij energie van connecties, verbindingen en creatieve oplossingen? Zoek jij een ondernemende en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar hard lachen net zo belangrijk is? Waar je de ruimte krijgt om naast jouw studie relevante werkervaring op te doen?

AevesBenefit is ter ondersteuning van onze W&S afdeling op zoek naar een bevlogen en hands-on:

Werkstudent Recruitment (minimaal 16 uur p/w)
Locatie hoofdkantoor: Amsterdam

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Wij zijn onderdeel van een enthousiast team van ca. 30 stafleden verdeeld over Resourcemanagement, Finance, HR, Recruitment, Fieldmanagement, Marketing en Sales. De afdeling bestaat uit vijf gedreven recruitmentprofessionals met humor, karakter en ieder een sterke mening.

Functie

Jij ondersteunt jouw directe collega’s van Werving & Selectie bij de werving van inkoopprofessionals voor externe (én interne) vacatures. De ene dag ben jij bezig met het in kaart brengen van bedrijfssectoren in Nederland, terwijl je de volgende dag de opvolging van kandidaten oppakt en ervoor zorgt dat je in contact komt met dé inkoopprofessionals in de markt.

Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Mee te denken over creatieve manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten;
 • Functieprofielen op te stellen en via sociale media te delen;
 • Marktonderzoeken uit te voeren en proactief kandidatenlijsten te maken;
 • Analyses te maken en advies te geven aan de Recruiters en W&S Consultants;
 • Potentiële kandidaten in kaart te brengen en eventueel matchen met lopende projecten;
 • Ons CRM-systeem up-to-date te houden en bij te werken met klant- en kandidaat gegevens.

Functie-eisen

Jij bent nog druk bezig met je hbo- of wo studie of je bent net afgestudeerd en zoekt een mooi begin van jouw carrière. Je hebt van nature interesse in mensen, bent ondernemend en hebt oog voor commercie. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met arbeidsbemiddeling;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Engelse en Nederlandse taal.

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme!

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team. Een team met een sterke gezamenlijke drive om de beste te zijn en te blijven

Daarnaast bieden wij jou:

 • Primair salaris van € 11,50 per uur;
 • Een startersfunctie van waaruit jij de Nederlandse economie, bedrijfsprocessen en de arbeidsmarkt goed leert kennen;
 • Een kans om jouw communicatieve vaardigheden en mensenkennis te ontwikkelen;
 • 30 vakantiedagen obv fulltime;
 • Doorgroeimogelijkheden voor na jouw studie;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Volledige reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voor houden? Of ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 0621396126. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Referentienummer van deze vacature is: 9701

Sollicitatie

Ben jij degene die ons komt versterken en een belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en inkoopadviseurs? Solliciteer dan direct!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: AevesBenefit

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages