Strategy & Consulting Internship Public Safety

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren

JouwRol


Wiljijonderdeel worden van een bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse? Dan is Accenture een geweldige plek om te werken en te leren!Je betreedt een wereld van strategie & consulting, technologie en innovatie. Je werkt aan projecten met ervaren consultants en experts vanuit de hele wereld, waarmee je waarde creëert voor onze klanten. Naast het werk wat we doen voor onze klanten focussen we veel op jouwprofessioneleenpersoonlijkeontwikkeling.

Wat de Health & Public Service (H&PS) afdeling bijzonder maakt, is dat we met ons werk een maatschappelijke impact maken.Klanten binnen onze afdeling bestaan​​meestal uit grote publieke organisaties en zorginstellingen. Vanuit het H&PS Support Office ondersteun je de H&PS afdeling samen met je mede-stagiairs. Hierin zijn jullie samen verantwoordelijk voor de organisatie en verbetering van dit Support Office. Verder werk jij binnen de H&PS afdeling specifiek op projecten binnenhet publieke veiligheidsdomein. Je ondersteunt het Public Safety Team door bijvoorbeeld te helpen met het voorbereiden van klantgesprekken en workshops, het schrijven van voorstellen voor klanten en het doen van onderzoek zoals stakeholder analyses en marktonderzoeken.

Tijdens je stage krijg je de kans om echt consulting werk te ervaren, jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Het Public Safety Team is onderdeel van de Health & Public Service (H&PS) afdeling en is toonaangevend op het gebied van innovatieve digitale oplossingen binnen het publieke veiligheidsdomein. Jij werkt voor verschillende organisaties binnen dit domein en helpt hen bij het bepalen van de juiste strategie voor de toekomst op tal van onderwerpen, van HR-transformaties tot de implementatie van de nieuwste technologieën.Lijkt dit je wat? Dan biedt deze stage op de H&PS-afdeling de perfecte uitdaging voor jou!

Gedurende de stageperiode krijg je ondersteuning van ervaren Accenture consultants en word je gekoppeld aan een buddy, waardoor je razendsnel jouw consulting vaardigheden ontwikkelt en kennis opdoet over technologische transformaties binnen het publieke veiligheidsdomein.

Over AccentureStrategie &Consulting


Bij Accenture Strategie & Consultingzetten we ons dagelijks in om organisaties te transformeren met behulp van expertise, kennis, technologie en innovatieve ideeën.Samen met 's werelds meest toonaangevende bedrijven en getalenteerde (internationale) collega's gaan we de uitdaging aan om creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met behulp van de nieuwste technologie.

De H&PS afdeling is een divers team met ruime ervaring binnen de Nederlandse overheid en gezondheidszorg. We organiseren regelmatig sociale evenementen of teamuitjes en hebben een inclusieve cultuur. In ons nieuwe teamlid waarderen we betrokkenheid en toewijding om diepgaande consulting skills te leren. En vooral: eenpassie voor het verbeteren van de manier waarop de Nederlandse overheid waarde en veiligheid levert aan burgers!

Jouw achtergrond:

  • Je hebt een aantoonbareachtergrond in/affiniteit metpubliekeveiligheid

  • Je bent een masterstudent, of hebteenmasterdiploma behaald.We zijn geïnteresseerd in kandidaten met verschillende academische achtergronden.

  • Je bent ambitieus en actief, zoals blijkt uit extra curriculaire activiteiten.

  • Je bent nieuwsgierig van aard, kritisch, communicatief sterk en een echte teamspeler.

  • Je bentsterkgeïnteresseerd in innovatie, technologie en IT.

  • Je bent uitstekend in Nederlands en Engels in woord en schrift.

Wat biedt Accenture jou?

Accenture is een geweldige plek om je stage te lopen en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor open communicatie, flexibiliteit en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je stage bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen de stage uit te breiden.

Naast onze werkomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook een goede stagevergoeding.

Extrainformatie

  • Periode:Minimaal 3 maanden

  • Uren per week:40 (in overleg)

  • Locatie:Amsterdam

  • Start datum:Flexibel


Ben jij geïnteresseerd?


Ben jij klaar voor een stage bij Accenture waar je jezelf kunt zijn en je jouw opdracht kan uitvoeren? Meld je aan met je cv en motivatie en maak het verschil.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met stages@accenture.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages