Recruitment Stagiair(e) (32-40 hrs)

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar een Recruitment Stagiair(e) voor een periode van zes maanden vanaf 1 augustus 2021 (startdatum mogelijk in overleg).

Een stage op onze recruitmentafdeling is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met recruitment. Het werven van hooggekwalificeerde consultants is een belangrijke succesfactor voor Roland Berger. Als recruitment stagiair(e) sta je aan het begin van dit wervingsproces. Als je van uitdagingen houdt, zul je je hier niet snel vervelen. De leercurve is steil, maar je krijgt voldoende ondersteuning van je recruitment collega's!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

  • Je ondersteunt bij de organisatie van recruitmentevents voor studenten, zowel intern als op de universiteit
  • Je beheert de digitale platformen waar events en vacatures op staan
  • Je bedenkt en ontwikkelt marketingmiddelen
  • Je ondersteunt bij social-media  en denkt actief mee over hoe we onze social media uitingen naar een hoger niveau kunnen tillen

Wie zoeken wij?

Jouw persoonlijkheid is de sleutel tot succes. Karakter en een krachtige persoonlijkheid is precies wat wij zoeken. Je enthousiasme, communicatieve vaardigheden en assertiviteit gaan samen met een hands-on mentaliteit en een gestructureerde manier van werken.

  • Je hebt je bachelor diploma al op zak en studeert aan de universiteit in de richting van human resource management / marketing / communicatie
  • Je voelt je thuis in een snelle, jonge, internationale omgeving en spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je werkt nauwkeurig, bent proactief en een echte teamplayer
  • Zowel traditionele (offline) media als social media zijn bekend terrein voor jou
  • Ervaring met Excel en InDesign zijn pluspunten
  • Je bent beschikbaar voor een periode van zes maanden

Wat bieden wij?

Roland Berger is een van de internationale topbureaus in strategisch advies. We hebben wereldwijd 50 kantoren, verspreid over 34 landen. Onze vestiging op de Zuidas in Amsterdam is een jong, dynamisch, snelgroeiend kantoor waar 120 collega's werken. Naast het werk ondernemen we samen veel (virtuele) sociale activiteiten, van sporten tot borrelen, van skivakanties tot Sinterklaas en Nieuwjaar vieren.

Recruitment is het resultaat van goed teamwerk. Ons recruitmentteam bestaat uit een recruitment manager, een event recruiter en een recruitment assistent. Ook onze consultants staan jou met plezier bij in de uitvoering van jouw werkzaamheden.

Enthousiast?

Vertel ons in een korte motivatie waarom jij onze nieuwe recruitment stagiair(e) bent. Upload je motivatie samen met je cv via onze site.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Fieke Wolting (recruitment manager) via fieke.wolting@rolandberger.com of (020)79 60 677. We horen graag van je!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Roland Berger

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages