Stagiair - start september 2021

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Stage lopen bij een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken? KWINK groep is per september 2021 op zoek naar gedreven en getalenteerde masterstudenten die bij ons stage willen lopen. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken.

Wie zijn wij?  

De maatschappelijke waarde van publieke organisaties vergroten: dat is waar KWINK groep aan wil werken. We helpen publieke organisaties te reflecteren op het waarom, het wat en het hoe. We zijn gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en strategische advisering. Hierbij focussen we ons op de thema’s duurzaamheid, digitale en fysieke infrastructuur, cultuur en media en nieuwe democratie.

Stage lopen bij KWINK groep

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Zoals de evaluatie van het Nederlands Instituut Beeld en Geluid, een advies over de uitrol van 5G, de gecombineerde evaluatie van de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de evaluatie van de Subsidieregeling Donatie bij Leven. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek.

Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele, persoonlijke sfeer, een marktconforme stagevergoeding én overheerlijke koffie.

Eén ding is zeker: hoewel er volop wordt gevaccineerd, weten wij niet hoe het Coronavirus zich gaat ontwikkelen. Wat wij wel weten, is dat wij goed op afstand kunnen werken, contact kunnen houden en digitaal stagiairs kunnen begeleiden. Ondanks dat we liever vandaag dan morgen weer naar kantoor gaan, is er een reële kans dat (een deel van) jouw stageperiode op afstand plaats gaat vinden. Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, ook digitaal is KWINK bij stagiairs betrokken.

Wie zoekt KWINK groep?

Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende eigenschappen/studie-ervaring:

 • Je bent een masterstudent of hebt een bacheloropleiding afgerond.
 • Je voelt je betrokken bij maatschappelijke thema’s en hebt een intrinsieke motivatie hier aan bij te dragen.
 • Je bent analytisch sterk, tegelijkertijd creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en ambitieus.

Daarnaast streeft KWINK groep naar een diverse samenstelling van het team en naar een inclusieve organisatie. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten kunnen onze denkkracht versterken.

Dit bieden wij

Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan uitdagende maatschappelijke vraagstukken te werken. We introduceren je in ons netwerk en bieden je een inspirerende professionele omgeving met veel afwisseling in taken en werkzaamheden. We hebben ook een maandelijkse (digitale) activiteit en vier keer per jaar een studiemiddag. Wat we nog meer te bieden hebben?

 • Uitdagende projecten om aan mee te werken.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Informele en persoonlijke sfeer (ook digitaal).
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met zondag 6 juni 23:59. De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

 1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
 2. Een eerste gesprek met onze adviseurs op 15 en 16 juni. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
 3. Een tweede gesprek met onze adviseurs op 22 en 23 juni. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag met je in gesprek over jouw idee voor een afstudeeronderzoek. In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.

Ben je enthousiast geworden? Mail je CV en motivatiebrief naar Wieke Blijleven via stage@kwinkgroep.nl. Heb je vragen, schroom niet om te mailen of te bellen naar Wieke (+31 (6) 10174731)!

Ook zal KWINK groep op 26 mei van 17:00 tot 18:00 een digitale informatiemiddag houden! Hierbij kan je ook al je vragen stellen, kunnen wij iets meer vertellen over KWINK groep, maar kunnen wij ook vertellen wat de stage jou allemaal kan brengen! Wil je bij deze middag zijn? Meld je hiervoor aan via stage@kwinkgroep.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KWINK groep

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages