HR stagiair(e) - Rijswijk

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

''T ij d ens mijn stage binnen het HR team van de PNO groep heb ik de kans gekregen om kennis op te doen over diverseHR onderwerpen binnen alle ondernemingen van de PNO groep. Ik heb veel kennis en praktijkervaring opgedaan en heb mijn eigen visie op HR kunnen ontwikkelen. Ook heb ik het HR team als fijn en warm ervaren.

Jouw stage binnen de PNO groep

Een stage op de HR afdeling van PNO betekent ervaring op doen in-, en werken binnen een dynamisch en energiek team. Je krijgt de mogelijkheid om maximaal mee te draaien binnen de werkzaamheden in het team.
Binnen de PNO Groep houden dagelijks ruim 400 enthousiaste werknemers zich bezig met het verder brengen van innovatief Nederland én Europa. Door onze klanten te helpen met het aanscherpen van hun innovatieplannen, het vinden van subsidie en het managen van hun project dragen wij een steentje bij aan het oplossen van de ‘grotere’ uitdagingen. PNO heeft een sterke positie in de volumemarkten van fiscale stimuleringsmaatregelen voor R&D (zoals bijvoorbeeld de WBSO in Nederland en de CIR in Frankrijk), maar ook in ‘emerging’ sectoren als energie, klimaat & mobiliteit, life sciences en IT.

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je bezig met de dagelijkse werkzaamheden, zoals onder andere contractbeheer, ondersteuning bij onboarding, ziekteverzuim en werving en selectie. Daarnaast lever je een bijdrage aan onderwerpen als opleiding & trainingen en draai je mee met de dagelijkse praktijk.

Deze meeloopstage biedt jou de kans om ervaring op te doen met vele facetten van HR in een internationale en dynamische organisatie. Je ondersteunt bij allerlei HR werkzaamheden, vooral op administratief en organisatorisch gebied.

Wat neem je mee?
  • Je volgt momenteel een de hbo-opleiding Human Resource Management;
  • Je bent per september 2021 beschikbaar voor 10 maanden;
  • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse-, en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over goede beheersing van het Microsoft Office pakket;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en neemt eigen initiatief;
  • Je bent een harde werker, flexibel en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.
PNO biedt

De stage is een leerzame meeloopstage, waarbij je met veel diverse HR onderwerpen in aanraking komt. Naast de kans om aan je kennis en ervaring te werken, ontvang je een marktconforme stagevergoeding. Je komt stage lopen binnen een gezellig en ondernemend team en krijgt gedurende de stageperiode goede begeleiding. De werkomgeving binnen PNO kenmerkt zich door een toegankelijke, open cultuur, waarin jouw collega’s klaar staan om je te helpen.

Wie is PNO Consultants?

PNO Consultants is hét Europees subsidieadviesbureau en dé innovatiepartner die bedrijven en non-profit helpt om goede ideeën ruimte te geven en innovatie waar te maken. PNO Consultants is ruim drie decennia geleden begonnen als kleine starter en is nu marktleider op het gebied van financierings- en innovatie advies, voor iedereen die vol vuur aan iets nieuws begint. PNO Consultants heeft circa 400 medewerkers, verspreid over 20+ vestigingen in Europa; Nederland, Italië, Spanje, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV via onze online sollicitatie portal werkenbij.pnoconsultants.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze recruiter Jessica van Maanen door te bellen met 06-29558876.

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PNO Consultants

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages