HR Stagiair(e)

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Vestiging: Rotterdam

Werkervaring: Student

Vakgebied: Staf & support

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage tijdens jouw studie en wil jij je graag verder ontwikkelen op professioneel gebied?

Voor onze afdeling Human Resources zoeken wij een enthousiaste stagiair die onze HR Business Advisors en Recruiters ondersteunt bij diverse werkzaamheden. De taken lopen uiteen van het optimaliseren van processen tot aan het vinden van nieuwe talenten op één van de vele campus recruitment activiteiten die mede door jou georganiseerd worden.
Als jij wilt leren binnen een groeiende, professionele organisatie én de verschillende facetten van het HR-vakgebied wilt ervaren, dan ben jij bij Mazars aan het goede adres.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in de accountancy- en consultancysector. Onze organisatie vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk, waardoor er ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling van jong talent. Tijdens je stage maak je kennis met het vak HR, ervaar je hoe het is om te werken binnen een internationale onderneming en draai je op den duur volledig mee in ons team.

Wie ben jij?

• Bezig met een opleiding richting Human Resource Management, Sociologie, Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde of soortgelijk (hbo/wo)
• Bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar (minder is bespreekbaar en meer mag altijd)
• Het betreft een stageperiode van minimaal 20 weken en je bent per direct welkom
• Je bent een enthousiaste teamplayer met een proactieve, nieuwsgierige houding
• Je houdt van aanpakken en haalt energie uit schakelen met verschillende mensen binnen de organisatie
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Adam op tel. 088-277 15 42.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages