Werkstudent Junior Assistant Controller

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren

Vestiging: Rotterdam

Werkervaring: Student

Vakgebied: Outsourcing & controlling

Word jij enthousiast van het bedienen van internationale klanten en kom jij tot bloei in een dynamische omgeving? Ga dan aan de slag bij MazarsRotterdam als Junior Assistant Controller.

De afdeling Outsourcing is een jonge afdeling die internationale klanten op verschillende terreinen ondersteunt. Wij bieden klanten global compliance oplossingen, vervullen de rol van controller en leveren audit support. Onze klanten verwachten topkwaliteit, snelheid en maatwerk. Dit betekent dat we op zoek zijn naar collega’s die energie krijgen van hard werken, snel schakelen en veel dynamiek.

Als Junior Assistant Controller:
• ben je verantwoordelijk voor een vaste portefeuille met internationale klanten.
• lever je een bijdrage aan de optimalisering van processen van de klant en draagt zorg dat alle betrokken specialisten tijdig en accuraat leveren.
• ga je aan de slag in een divers team, waar de communicatielijnen kort zijn.
• coördineer je de verschillende projecten van de klant op het gebied van CIT, Accounting, VAT, Payroll, HR support en Financial Statements.
• werk je in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij we van jou een hands-on mentaliteit verwachten.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching én vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij:
• Marktconform salaris
• Goede coaching & begeleiding
• Goede werk-privébalans
• Uitstekende opleidingsmogelijkheden
• Premievrij pensioen

Wie ben jij?

Je bent flexibel, gestructureerd en analytisch sterk. Daarnaast heb je een natuurlijke interesse voor en ervaring met projectmatig werken. Als persoon ben jij communicatief vaardig en je hebt een pro actieve houding. Je houdt van samenwerken en bent een echte teamplayer. Verder voldoe je aan de volgende elementen:
• Je studeert momenteel en volgt een hbo- of wo- opleiding in de richting bedrijfseconomie, bedrijfskunde, accounting, controlling & reporting of vergelijkbaar.
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschift.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasmijn van Bruggen via tel. 088 277 18 63

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages