Meewerkstage Marketing (bij AevesBenefit) – Amsterdam

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Introductie

Wil jij échte werkervaring op doen binnen het marketing werkveld? Wil je al die marketingtheorieën vanuit je studie nu wel eens inzetten in de praktijk? Heb jij een vloeiende pen? Barst jij van de innovatieve ideeën? Kent social media voor jouw geen geheimen en ben je grafisch onderlegd? Lees dan snel verder!

Marketing meewerkstage (32-40 uur, Amsterdam)
Stardatum: in principe per direct, maar in goed overleg is alles mogelijk

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Samen met marketing coördinator bedenk jij de leukste (online) marketingcampagnes voor onze verschillende dienstverleningen en als rechterhand ondersteun jij op alle denkbare fronten binnen marketing. Met jouw creatieve input draag je bijvoorbeeld bij aan de ontwikkeling van advertenties en social media berichten aan de hand van onze contentkalender. Het schrijven van verschillende teksten voor ons intranet en blogs voor op de website, geeft jou energie! Met jouw frisse blik draag je bij aan de ontwikkeling van ons beeldmateriaal en durf je mee te denken over de ontwikkeling van onze nieuwe websites.

Daarnaast ben je betrokken bij marktonderzoek, het doormeten van onze merkbekendheid, het optimaliseren van onze huidige communicatiekanalen en de uitvoering/implementatie van deze optimalisaties.

Functie-eisen

Voor deze stage zoeken wij:

  • Hbo student in de richting van marketing, communicatie of andere marketing gerelateerde studies;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring WordPress CMS en Google Analytics;
  • Grafisch weet jij je te redden met Photoshop/Indesign/Canva;
  • Ervaring met Mailchimp is mooi meegenomen.

Aanbod

We bieden jou een brede meewerkstage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld! Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes (nu even online, maar zodra het weer kan zoeken we elkaar zo vaak mogelijk weer op kantoor op! En uiteraard ontvang je een stagevergoeding. Kortom, alles om jouw stage goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over de mogelijkheden en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio (recruiter) via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Referentienummer van deze stage is: 8834.

Sollicitatie

www.aevesbenefit.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: AevesBenefit

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages