Stagiair(e) strategisch HRM van de toekomst

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

Berenschot is op zoek naar een masterstudent (strategisch HRM, bestuurskunde) die zich vast wil bijten in de toekomst van strategisch HRM binnen het openbaar bestuur. Binnen deze stage richt je je specifiek op het openbaar bestuur. Heb jij affiniteit met HR- en organisatievraagstukken binnen het openbaar bestuur en interesse in het adviesvak? Beschik je bovendien over een visie op de effecten van digitalisering op het openbaar bestuur en de dienstverlening daarbinnen? Dan is deze stage iets voor jou!

Waar kom je terecht?

De adviesgroep TWO bestaat uit een groep gedreven adviseurs die zelfstandig en in teams hun opdrachtgevers adviseren. Onze opdrachtgevers bevinden zich in meerdere sectoren, maar bestaan tijdens de stage voornamelijk uit publieke organisaties, zoals ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen.

Wat ga je doen?

Je gaat je verdiepen in de digitale skills die in de toekomst nodig zijn binnen het openbaar bestuur. Je gaat ook kijken hoe deze skills ontwikkeld kunnen worden. Naast jouw onderzoek ga je meelopen op adviestrajecten. Je werkt samen met consultants uit het publieke en HR-domein. Bovendien werk je samen met enthousiaste collega’s uit de adviesgroep Openbaar Bestuur die in Nederland op bestuurlijk niveau de overheid helpen in uitdagende thematiek. Denk aan de coördinatie van COVID-19-testfaciliteiten, het nationaal stikstofdossier en de aardbevingsproblematiek in Groningen.

Wat breng je mee?

Je volgt een masteropleiding HRM/ Bestuurskunde/ vergelijkbaar. Je bent enthousiast en gedreven. Verder heb je teamspirit en kun je jezelf goed redden. Je wil je graag ontwikkelen en nieuwe dingen leren. Uiteraard zijn we er om je te helpen als je hulp nodig hebt. Als stagiair bij TWO kun je rekenen op professionele begeleiding met oog voor je persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling.

Praktisch

Om stage te kunnen lopen bij Berenschot, moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een universitaire onderwijsinstelling. De stage duurt drie maanden en is fulltime (of in overleg minimaal 4 dagen per week), de startdatum bepalen we in overleg. Je ontvangt een stagevergoeding. Je zal veel werken vanuit huis.

Stageplusprogramma

Wil jij nóg meer uit je stage halen? Dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het  Stageplusprogramma . Dit programma biedt, als extra bovenop de reguliere stage, trainingen adviesvaardigheden verzorgd door ervaren adviseurs en de (gezamenlijke) verantwoordelijkheid voor een eigen adviesopdracht voor een echte klant. Reflectie, leren en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in het plusprogramma. Wil jij graag deelnemen aan het stageplusprogramma? Geef dit dan aan in je brief, voorzien van een korte motivatie.

Interesse?

Spreekt deze stage je aan? Stuur ons dan je cv en brief naar j.reinders@berenschot.nl. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met  Francel Vos  of Juliëtte Reinders (06-15624904)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages