Meewerkstage Audit Advisory

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Als meewerk stagiair ben je onderdeel van het auditteam en krijg jij de mogelijkheid om bij de verschillende klanten een kijkje te nemen in hun keuken. We werken voor verschillende klanten en vanuit verschillende communities. Als meewerk stagiair audit advisory, (Subsidy Compliance Services) werk je rechtstreeks bij én met klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheden. Je stagebegeleider helpt je bij het plannen van je werkzaamheden en je stageopdrachten.

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan

5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.

Als meewerkstagiair audit advisory, onderdeel Subsidy Compliance Services, kun je binnen ons team direct te werk gaan bij onze klanten. Binnen ons enthousiaste, informele en ambitieuze team (bestaande uit circa 40 collega’s, waarvan er ongeveer acht zich full time op Subsidy Compliance richten), houd je je onder andere bezig met de audits en het beheer van Europese en nationale subsidiegelden, variërend van omvang en complexiteit, en het uitvoeren van verschillende soorten subsidiecontroles.

Jouw expertise deel je met je collega’s van Audit Advisory Public, waarbinnen het team van Subsidy Compliance Services valt. Binnen deze afdeling staan innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, en is het altijd mogelijk om uitstapjes te maken naar andere auditopdrachten. Je standplaats is op de kantoren in Amsterdam of Rotterdam. Er vindt intensieve samenwerking plaats tussen deze twee kantoren. Natuurlijk maakt Audit ook flinke impact:  bekijk hier een voorbeeld.

Onze werksfeer wordt als volgt omschreven door Accountant in opleiding  Heidymara Gomes :

“Binnen het subsidieteam van Audit Advisory Public doe je niet enkel controle-ervaring op bij leuke opdrachten met je collega’s, maar maak je tevens kennis met grote klanten van Deloitte en hun projecten voor onze maatschappij.”

What impact will you make?
This is how
 • Verdiepen in de subsidieprojecten en hoe deze uiteindelijk leiden tot een afsluitende verantwoording;
 • controleren van de projectkosten en controleren of deze in overeenstemming met subsidievoorwaarden zijn besteed;
 • gebruik makend van data analytics en de nieuwste, innovatieve controletechnieken;
(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 300 andere collega's in het Audit Advisory Public-team dat onderdeel is van Deloitte Audit (Accountancy). Ons team maakt een “impact on society” doordat onze klanten zich bevinden in de zorg, het onderwijs, de rijksoverheid, lokale en regionale overheid en woningcorporaties.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

What we offer
 • mooie doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van je ambities en performance;
 • een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • een 32 of 40-urige werkweek; 
 • een laptop met 4G verbinding;
 • een goede pensioenregeling;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.
What you offer

Als het gaat om inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en wil je graag alles over het vak te weten komen. Je hebt de ambitie om net zoals je aanstaande collega’s een van de beste te worden in je vakgebied. Je hebt het lef om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo te blijven leren. Verder heb je voor deze vacature meewerkstage Audit Advisory Subsidy Compliance Services de volgende kenmerken;

 • een sterke interesse in accountancy die je goed kan toelichten; ben je bezig met je HBO studie Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;
 • intrinsieke motivatie om van anderen te leren.
Let's make impact. Apply now!

Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages