Werkstudent Systems Engineering

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

Werk met enkele van de meest innovatieve technologieën en creëer oplossingen voor de klanten.
Bij Deloitte.

What impact will you make?

Ontwikkel je vaardigheden door te werken met enkele van de meest innovatieve technologieën. Of het nu gaat om op maat ontwikkelde systemen, low-code-platforms, platformintegratie of applicatiemodernisering, je werkt samen met Deloitte om oplossingen te creëren die een echte impact hebben op de core business capaciteiten van de klant.

This is how
 • Het toepassen van de nieuwste en grootste technologie en samen successen te vieren. Werk hard, speel hard;
 • we koesteren ons talent en versterken onze mensen. We willen dat je jezelf blijft uitdagen, ontwikkelen en blijft leren. Samen proberen we elke dag beter te worden;
 • bij te blijven en altijd te zoeken naar nieuwe manieren om problemen op te lossen met behulp van coole nieuwe technologie;
 • we verbinden ons om impact te creëren. Er zijn zoveel experts binnen Deloitte om mee in contact te komen. Het uitwisselen van kennis, ideeën en dromen leidt tot verbazingwekkende nieuwe oplossingen. 
(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax and Legal en Audit and Assurance. In Nederland werken we met meer dan 5.500 medewerkers in 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte zo'n 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.

Je deelt je expertise met je collega's van het Systems Engineering team dat deel uitmaakt van de Business Operations Portfolio in Amsterdam. Of het nu gaat om functionele of technische mogelijkheden, je werkt met geavanceerde technologieën om klanten te helpen bij het transformeren van hun technologieplatformen en bedrijfsvoering. Door samen te werken met enkele van 's werelds grootste organisaties help je COO's, CFO's, CIO's en hun teams hun ambities te realiseren - van het verbeteren van de financiële prestaties tot het versnellen van de snelheid naar de markt en het leveren van continue innovatie. Natuurlijk maakt Consulting ook een impact, nieuwsgierig? Klik hier voor een voorbeeld.


Onze werkomgeving wordt door Senior Consultant Ilter Gunasti omschreven als:
"Ons Systems Engineering-team biedt een dynamische werkomgeving en maakt tegelijkertijd een grote carrièregroei mogelijk voor haar mensen die innovatie kunnen brengen voor onze klanten, geweldige software kunnen bouwen en plezier kunnen beleven aan deze ambities".

What we offer
 • Een uitdagende mogelijkheid om voor een bepaalde periode deel uit te maken van Deloitte Business Operations;
 • werken in een professionele Engineering (Software Development) en agile omgeving binnen een van de Big4 (wereldwijde) adviesbureaus;
 • uit te groeien tot een betere ontwikkelaar in Java, C#, Python, Javascript, Swift, C++ en andere PL's;
 • een mooi kantoor genaamd The Edge in Amsterdam (vlakbij de ACTA);
 • een vast salaris.
What you offer

Je bent proactief en ambitieus. Je hebt de moed om nieuwe dingen uit te proberen en te blijven leren, zelfs als er tegenslagen zijn. Voor de functie van werkstudent Developer ben je ook:

 • bekend met één of meer van de basis programmeertalen zoals Java, C#, Python, Javascript, Swift, C++; 
 • een kundig communicator, analytisch, creatief en conceptueel denker en samenwerkingsverbanden is een van je sterke punten; 
 • vertrouwd met Git- of versiebeheersystemen; 
 • bovenop de laatste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling;
 • vloeiend Nederlands en Engels spreken en schrijven; 
 • tot slot dat je de ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen en eventueel later bij Deloitte aan de slag te gaan.
Let's make impact now!

We kijken uit naar je sollicitatie voor deze functie. Bij Deloitte verwelkomen we alle mensen die kwaliteit en ambitie kan brengen. We willen graag weten wie je bent.


Vragen? Neem voor antwoorden contact op met Campus Recruiter Tim Marsman on +31882882297.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages