Stagiaire Recruitment & HR Intern

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij (bijna) afgestudeerd hbo of master student en lijkt het je interessant om het HR- werkveld te ontdekken? Wil jij bijdragen aan het vernieuwen, digitaliseren en uitvoeren van de recruitmentprocessen? Meehelpen bij het werven van jonge talenten? Kom dan stagelopen bij Berenschot op onze interne HR-afdeling!

Jouw uitdagingen

Wij hebben in het nieuwe jaar hulp nodig met recruitment. Het helpt in je rol zeker als je zelfstartend bent, nieuwsgierig en goed in samenwerken. Natuurlijk is het mooi als je al wat ervaring hebt opgedaan in werving en selectie, en hier graag verder wil ontwikkelen. Heb je nog geen ervaring? Dat is niet erg, zolang de interesse er maar is! Daarnaast kun je meewerken aan HR-projecten. Aan wat voor werkzaamheden kun je zoal denken? Bijvoorbeeld het:

  • Het schrijven van vacatureteksten (jouw kennis en creativiteit is welkom!) en het plaatsen van vacatures op verschillende boards.
  • Het sourcen en screenen (telefonisch of face-2-face) van junior consultants en het inplannen van gesprekken.
  • Het bedenken van een recruitment workflow.
  • Meedenken over opleidingsvraagstukken en HR-beleidsvraagstukken.

Uiteraard helpen we je! We laten je zien hoe we vacatures nu plaatsen, hoe wij zoeken naar geschikte kandidaten, en hoe het interviewproces eruitziet. Heb je hulp nodig, dan zijn we er voor je.

Met wie werk je samen?

Je komt te werken op de HR-afdeling van Berenschot. Het team bestaat uit: een HR-manager, twee HR-adviseurs, een HR-medewerker en twee consultants voor diversiteit en inclusie vraagstukken. Kom je bij ons stage lopen dan werk je vooral met onze HR-adviseurs. Wij werken flexibel en (zeker nu) vaak thuis. Die ruimte krijg jij ook uiteraard!

Wat neem je mee?

Een flinke dosis enthousiasme, nieuwsgierigheid en motivatie. Je vindt het HR-vakgebied interessant en het lijkt je leuk om het recruitment vak te leren. Ook heb je grote interesse in een consultancy werkomgeving. Verder ben je:

  • Student van de relevante bachelor of academische opleiding, zoals HRM, Psychologie, Bedrijfskunde, Communicatie.
  • Een vlotter schrijver met een goed gevoel voor taal.
  • de hele stageperiode van 1 februari tot en met 30 juni 2021 ingeschreven bij een universitaire onderwijsinstelling.
Wat krijg je van ons?

Een gave uitdaging bij een toffe club! Binnen Berenschot leer je bovendien gegarandeerd nog andere stagiairs kennen. Borrels en bedrijfsuitjes zijn dan ook altijd gezellig. En bouwen aan je netwerk gaat zo vanzelf.

Daarnaast krijg je:

  • Een prima stagevergoeding.
  • Een OV-kaart.
  • Een laptop.
Ja! Ik wil stagelopen bij Berenschot

Verras ons met je cv en motivatiebrief, óf een leuke videopitch vóór 15 januari 2021. Mail je sollicitatie naar: Juliëtte Reinders . Heb je nog vragen? Juliëtte (06-15624904) of Fauzia Zaitouni (06-15180194), (HR-adviseurs) beantwoorden ze graag.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages