Stage Recruitment

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden

Ben jij een HBO / WO student en wil je HR ervaring opdoen bij een groot internationaal bedrijf? Dan is dit je kans! Binnen het Recruitment teamvan Accenture in Amsterdam zijn wij op zoek naar een stagiair per februari / maart 2021.

Jouw rol

Als stagiair binnen het Recruitment team ben je direct betrokken bij alle recruitment activiteiten binnen onze afdeling. In deze stage ben je verantwoordelijk voor het stagebureau en recruitje alle toekomstige stagiaires binnen Accenture Nederland. Dit omvat activiteiten zoals het begeleiden van de kandidaten door het hele wervingsproces van cv-beoordeling tot contract, gebruik van sociale media, het updaten van de stagewebsite en het verbinden met universiteiten. Naast de wervingsactiviteiten ben je verantwoordelijk voor de HR-begeleiding van de stagiaires; verantwoordelijk zijn voor het evaluatieproces en stage verlengingen. Je krijgt de kans om volledig onafhankelijke evenementen en workshops voor de stagiaires te organiseren en zorg te dragen voor een actieve Intern community binnen Accenture.

Tijdens je stage werk je samen met collega's van verschillende afdelingen en leer je de organisatie van binnenuit kennen. Tevens ondersteun je het recruitmentteam op verschillende manieren, je kunt bijvoorbeeld assisteren bij campusevents en helpen bij het organiseren van inhouse dagen, meedenken over verbeteringen en je kennis met ons delen.

Het is mogelijk om je scriptie of een ander studieproject te schrijven dat verband houdt met de hierboven beschreven functie. We geven je de mogelijkheid om één dag in de week aan je scriptie of project te werken en gebruik te maken van de kennis en expertise van Accenture.

Het team

Als gedreven professionals van de afdeling Corporate Functions doen we er alles aan om Accenture nóg beter te maken – elke dag opnieuw. Deze afdeling bundelt specialisten binnen HR, Finance, Marketing+Communicatie, Legal, Inkoop en IT-services en samen ondersteunen we onze consultants.

Je bent als het ware dé interne consultant binnen een consultancy bureau: jij adviseert vanuit jouw expertise - en helpt zo met het ontzorgen,ondersteunen en verbeteren van de bedrijfsvoering. Met moderne tools, best practises en jouw expertise pakken we uitdagingen net even anders aan dan normaal – met het beste resultaat als gevolg.

Het kan soms wel een uitdaging zijn om aan alle behoeften van klanten, partners en collega's te voldoen - maar het is absoluut de moeite waard als je ziet wat we samen kunnen bereiken.

Jouw achtergrond

  • Je bent een HBO / WO student op het gebied van HR, Management of andere opleidingen met HR affiniteit
  • Je wilt graag ervaring op doen bij een grote internationaleConsultant op het gebied van HR
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent communicatief en neemt verantwoordelijkheid voor een vlotte uitvoering van verschillende HR processen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect
  • Je bent beschikbaar per februari /maart 2021

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om je stage te lopen en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor open communicatie, flexibiliteit en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je stage bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen de stage uit te breiden.

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook een goede stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een stage bij Accenture waar je jezelf kunt zijn en je jouw opdracht kan uitvoeren? Meld je aan met je cv en motivatie en maak het verschil.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij via bibi.driehuizen@accenture.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Accenture

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages