Master afstudeerstage consultancy

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding

Ben jij een masterstudent? En overweeg je om na je afstuderen in de consultancy te gaan werken? Zijn er onderwerpen waar je in zou willen afstuderen die ook waarde kunnen toevoegen aan onze kennisdomeinen? Dan ondersteunen wij jou graag met het doen van je onderzoek!

Jouw uitdaging als afstudeerstagiair/e

Invent is de management consultancy tak van de Capgemini groep die strategie combineert met technologie, data en service design. De consultants adviseren klanten over nieuwe manieren om waarde te creëren binnen hun organisatie of helpen hen gedurende de implementatie van een digitale transformatie.

Je zou voor een van de volgende expertisegebieden, of capabilities, een afstudeeronderzoek kunnen doen en daarbij een beroep doen op de vakkennis van deze collega's.

 • Future of Technology: organisaties adviseren over hun digitale strategie en het stroomlijnen van hun IT-organisatie en infrastructuur.
 • Innovation & Strategy: het ontdekken, ontwerpen en ontwikkelen van de producten, diensten en verdienmodellen van de toekomst.
 • Insights Driven Enterprise: het optimaal benutten van de mogelijkheden die data analyse, AI en automation tools bieden om financieel succes en datagedreven besluitvorming te realiseren.
 • Operations Transformation: digitalisering van supply chain, machinepark en operationele processen van een bedrijf om de productiviteit en distributie te maximaliseren.

Wat neem je mee?

We vragen jou wel om met een eigen voorstel voor je afstudeeronderzoek te komen, zodat je hier zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. Het is dus geen werkstudentschap of meewerkstage. Mocht je voor het onderzoek data nodig hebben, dan zou dit open source moeten zijn omdat we onze klantdata hier niet voor kunnen gebruiken.

Verder ben je nieuwsgierig en neem je het initiatief. Je bezit het vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en daaropvolgend scherpe inzichten en oplossingen te genereren. Je hebt daarbij ook oog voor het belang van anderen. Jouw cv en motivatie geven blijk van ondernemerschap, een brede interesse en ambitie. Wat je nog meer meebrengt?

 • Je bent een wo masterstudent en hebt een kwantitatieve of technische studieachtergrond.
 • Je hebt affiniteit met digitalerisering en/of datavraagstukken.
 • Je bent gedurende 3-6 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Allereerst natuurlijk een organisatie waar je veel in kan leren en zelf veel initiatief mag nemen. Je komt terecht in een fijne werksfeer bij collega’s die graag kennis delen en elkaar helpen. Daarbij wordt hard werken zeker beloond, want we hebben vrijwel altijd de intentie om afstudeerders na hun studie een interessante loopbaan aan te bieden. Je krijgt een consultant toegewezen die je zal begeleiden en jouw afstudeeronderzoek van een business perspectief kan voorzien. Wat je nog meer kunt verwachten?

 • Een mooie stagevergoeding van €500,- bruto per maand (op basis van 40 uur in de week).
 • Een laptop die je mag gebruiken voor je stageopdracht.
 • En anderhalve betaalde verlofdag per maand.
 • Trainingen en cursussen via het Stagebureau en Advantage You.
 • Gezellige borrels en activiteiten met de medestagiairs!

Kom jij bij ons afstuderen?

Als je een voorstel hebt voor een afstudeeronderwerp, dan proberen we jou te koppelen aan een van de capabilities en een consultant die jou kan begeleiden tijdens het onderzoek.

Dit hoeft geen kant-en-klaar voorstel te zijn dat al door jouw opleiding is goedgekeurd, maar we willen wel graag weten in welke thema's of onderwerpen je onderzoek zou willen doen. Op die manier kunnen we jou aan het juiste team koppelen.

Meer informatie over Capgemini Invent vind je onder management consulting, of lees de blogs van onze collega’s.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Capgemini Invent

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages