Student Assistent Security & Justice

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Sectoren

Wil jij tijdens je studie graag werkervaring opdoen in een professionele en internationale organisatie? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen op het gebied van veiligheid en justitie en wil je werken aan projecten voor internationale opdrachtgevers? Dan bieden wij wat je zoekt!

Onze sector Security & Justice is op zoek naar een student-assistent (2,5 tot 3 dagen) om het team bij te staan in de dagelijkse werkzaamheden.

Over Ecorys

Ecorys is een internationaal onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen. Gebaseerd op onderzoek adviseren wij onze klanten bij het maken van gefundeerde beslissingen op het gebied van economische, sociale en ruimtelijke vraagstukken. Wij helpen opdrachtgevers met oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken. Onze klanten variëren van Europese instellingen en agentschappen tot Nederlandse overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Je komt te werken voor onze Security & Justice afdeling in Rotterdam (momenteel vooral vanuit huis). De huidige werkterreinen van ons team zijn onder meer projecten op het gebied van veiligheid, justitie, binnenlandse zaken, migratie, mensenrechten en meer.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze positie in aanmerking te komen vragen we van jou het volgende:

  • Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen en publiek beleid;
  • Je hebt specifieke interesse in en kennis van de werkterreinen waarin wij actief zijn;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én de Engelse taal;
  • Uitstekende beheersing van een derde taal (Frans, Spaans, of anders) is een pré;
  • Uitstekende kennis van MS Office pakket;
  • Je bent tot medio 2021 beschikbaar;
  • De competenties die we vragen: accuratesse, analytische geest, en zelfstandigheid. Daarnaast heb je een flexibele instelling, ben je enthousiast en voel je je thuis in een onderzoeks- en consultancy omgeving;
  • Je staat ingeschreven als student bij een hogeschool of universiteit.

Waarom solliciteren?

Ecorys biedt een informele en tegelijkertijd professionele en uitdagende werksfeer. Je werkt veelal in teamverband en je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Als student assistent kun je je uren flexibel indelen zodat dit prima te combineren is met je studie. Je contract wordt vormgegeven in een oproepcontract.

Universitaire studenten kunnen voor twee of drie dagen in de week als student assistent op onze Security & Justice afdeling aan de slag. Je taken kunnen bestaan uit (maar zijn niet beperkt tot) onderzoek, het assisteren van collega’s in projecten, het helpen bij het opstellen van project voorstellen (offertes), het organiseren van evenementen en meer.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct door je sollicitatiebrief en CV te sturen via ons online sollicitatie formulier. Je kunt deze addreseren aan Jessin Wemmenhove. Geef naast een sterke motivatie aan op welk werkterrein je kwaliteiten en interesses liggen en wat je beschikbaarheid is (hoeveel dagen per week).

Informatie?

Spreekt de functie je aan, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dunia Fernandez Gonzalez, Corporate Recruiter E dunia.fernandezgonzalez@ecorys.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages