Stage HBO Fiscaal Recht en Economie

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
What impact will you make?

Deloitte is op zoek naar enthousiaste meewerkstagiaires voor onze Tax praktijk, vanaf februari 2021. Je kunt stagelopen binnen onze  Global Employer Services   en team in Eindhoven.

Als stagiair op de afdeling Global Employer Services zal je onder leiding van een manager/senior consultant meehelpen aan een aantal compliance zaken op het gebied van de inkomstenbelasting en loonbelasting in (inter)nationaal verband. Je gaat zelfstandig werkzaamheden uitvoeren om belastingaangiften, informatieverzoeken, bezwaarschriften, aanvragen voor de 30%-regeling en A1-aanvragen voor te bereiden. Kortom, alle compliance werkzaamheden die komen kijken bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting komen aan bod. Daarnaast zul je communicatie met de werknemers van diverse (inter)nationale klanten en de Belastingdienst voorbereiden.

Je zult verder een persoonlijke adviseur zijn voor de interne back office van onze afdeling. Vragen die vanuit de back office naar boven komen tijdens het compliance proces komen bij jou terecht. In samenwerking met je buddy of team zul je in staat zijn deze vragen te beantwoorden. Je komt te werken in een gevarieerd team waar kwaliteit altijd boven aan staat. Hierbij krijg je alle ruimte om je actuele financieel-administratieve en fiscale kennis verder uit te breiden. Genoeg afwisseling en uitdaging dus!

This is how
 • voorbereiden van aangiften Inkomstenbelasting;
 • voorbereiden van reacties op informatieverzoeken
 • voorbereiden van bezwaarschriften
 • aanvragen van 30%-regelingen;
 • aanvragen van A1-verkaringen;
 • voorbereiden van communicatie met klanten en Belastingdienst
(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.

Jouw talent deel je met de collega’s van Global Employer Services in Eindhoven of Rotterdam. Natuurlijk maakt Tax ook flinke impact:  bekijk hier een voorbeeld .

What we offer
 • een laptop die altijd en overal met internet verbonden kan worden;
 • een stage- en onkostenvergoeding;
 • een coach en buddy die jou tijdens je stage begeleiden;
 • een reiskostenvergoeding indien je niet (meer) in het bezit bent van een studenten-OV;
 • een  development program  waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.
What you offer

Jij bent een ambitieuze student met fiscaal talent. Je werkt graag in teamverband en ziet deze stage als een goede mogelijkheid om kennis te maken met het fiscale vakgebied. Daarnaast ben je voor de functie van Meewerkstagiair Tax: 

 • (ten tijde van de stage) vierdejaars HBO student Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
 • op zoek naar een  meewerkstage  per februari 2021, in Eindhoven;
 • klantgericht, communicatief vaardig en gedisciplineerd.
Let's make impact. Apply now!

Jouw sollicitatie op deze functie ontvangen we graag voor 1 december. Bij Deloitte staan we open voor  alle mensen  die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

Vragen? Voor de antwoorden neem je contact op met  Campus Recruiter Kim Jap Tjoen Sam  via +31 88 288 4578.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages