Stagiaire marketing, communicatie en business development

Bedrijf
Locatie
Culemborg
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Gezocht! Enthousiaste stagiaire marketing, communicatie en business development.

  • Ben jij een enthousiaste, ambitieuze master student en wil je jouw afstudeeronderzoek afronden op het gebied van communicatie, marketing en/of business development?
  • Ben je ook geïnteresseerd in performance verbetertrajecten, opleidingen en gedragsverandering in organisaties?
  • Wil jij op een dynamische manier kennis maken met het adviesvak? 

Ngenious is een jong en dynamisch adviesbureau, gespecialiseerd in organisatietransitie en Lean / Agile performance verbetering. Wij zien veel onbenut verbeterpotentieel binnen organisaties en gaan hiermee aan de slag. Dit doen we door het overdragen van kennis en het begeleiden van verbetertrajecten, waarin medewerkers zelf verantwoordelijk worden voor het creëren van succes. Ngenious staat voor een andere manier van adviseren, organiseren en resultaten boeken. Onze aanpak is holistisch, we verbinden harde en zachte skills – prestaties en gedrag.

Afstudeeropdracht

Ngenious ontwikkelt en groeit elk jaar. De komende tijd staat de organisatie voor een unieke bedrijfsuitbreiding, dit vereist een hernieuwde marketingstrategie. Tevens neemt jaarlijks ons opleidingsaanbod toe met unieke opleidingsprogramma’s, ook deze behoeven aandacht in de markt. Voor de periode november tot februari zijn we op zoek naar een afstudeerder met affiniteit op het gebied van communicatie, business development en marketing.

Contact

Wanneer je interesse hebt in deze afstudeeropdracht, vragen we je ons een CV en korte motivatie te sturen. Geef hierin aan waarom je op dit onderwerp wilt afstuderen, waar jij energie van krijg en hoe jij energie brengt. Je kunt je CV en motivatie mailen naar info@ngenious.nl ter attentie van Sven Krol onder vermelding van ‘afstudeeropdracht’. Op de website www.ngenious.nl vind je meer informatie over ons. 

Wat wij bieden

  • Een nette vergoeding
  • Persoonlijke begeleiding 
  • Kennis en ervaring uit het advies vak 
  • Mogelijkheid tot het volgen opleidingen
  • De mogelijkheid om mee te gaan naar onze klanten 

Stage informatie

Bedrijf: Ngenious

Locatie: Culemborg

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!