Meeloopstage Project & Programma Management, Publieke sector

Bedrijf
PwC
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Line of Service

Advisory

Industry/Sector

Not Applicable

Specialism

PPM

Management Level

Intern/Trainee

Job Description & Summary

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de uitvoering van fondsen, subsidieregelingen en compensatieprogramma’s of juist een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe projecten voor verschillende ministeries en de EU? Bij PwC krijg je die kans als stagiair(e) op de afdeling Project & Programma Management. Door de stage ervaar je hoe het écht is om bij PwC te werken, word je persoonlijk uitgedaagd en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Klinkt dit jou interessant in de oren en ben je minimaal vier maanden beschikbaar? Solliciteer dan nu voor deze uitdagende stageplek.

Wie ben je?
Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

 • Je bent derdejaars WO Bachelor- of Masterstudent Bedrijfskunde, Economie, Finance, Bestuurskunde of een vergelijkbare studie;

 • Je spreekt en schrijft Nederlands;

 • Je wilt graag ervaren hoe het is om als consultant te werken;

 • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;

 • Je beschikt over de flexibiliteit en communicatieve vaardigheden om goed in teamverband te kunnen werken en je in de klant in te leven.

Hoe ziet je werk eruit?
Als stagiair(e) Project & Programma Management (PPM) draai je gedurende minimaal vier maanden vier dagen per week mee als volwaardig teamlid binnen onze praktijk in Amsterdam en werk je aan verschillende opdrachten in de publieke sector.

PPM voert het management van diverse uitdagende publieke fondsen en complexe programma’s voor verschillende ministeries. Hieronder vallen onder andere investeringsprogramma’s, schaderegelingen en subsidieprogramma’s. Op deze manier helpen wij de Rijksoverheid met het bereiken van hun doelstellingen. Een deel van deze subsidieprogramma’s heeft betrekking op ontwikkelingssamenwerking en behandelt thema’s als politieke participatie van vrouwen, toegang tot schoon drinkwater en private sector ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Andere opdrachten richten zich op maatschappelijke onderwerpen dichterbij huis, zoals de SDG’s, veiligheid en smart cities. Samen met het team zorg je o.a. voor procesoptimalisatie, liquiditeits management en compliance. Je bent verder betrokken bij het helpen ontwikkelen en implementeren van nieuwe fondsen en programma’s.  
Daarnaast werken PPM-collega’s regelmatig in multidisciplinaire teams bij de klant om te adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van projecten en programma’s. Hierbij kun je denken aan grootschalige, complexe projecten bij ministeries die zich bezighouden met infrastructurele- en veiligheidsonderwerpen. 
Ten slotte kun je samen met ons team meewerken aan het schrijven van proposals voor de uitvoering van grote projecten en programma’s op landelijk (ministeries) en Europees niveau. Kortom, wij bieden je een uitdagende positie binnen een dynamische omgeving. 

Wat bieden we je?
Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega’s en arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en een flexibele work-life balance.

 • Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team van gedreven consultants;

 • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die regelmatig contact met je heeft en je ondersteunt bij je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

 • Wij garanderen een afwisselende stage in een prettige en collegiale sfeer;

 • Je krijgt een laptop van de zaak en hebt de mogelijkheid om kennis te maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever;

 • We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar;

 • We hebben oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw talent.

Solliciteer nu!
Heb je interesse, herken je je in onze purpose en waarden en sluit je aan bij het profiel? Wij ontvangen graag de volgende documenten:

 • CV;

 • Motivatiebrief. 

Het startmoment voor de meeloopstage is 1 februari 2022. Binnen twee weken hoor je van ons of we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure en zo ja hoe we dit gaan doen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact op met Shirley Esotu, onze recruiter via shirley.esotu@pwc.com 

Education (if blank, degree and/or field of study not specified)

Degrees/Field of Study required:

Degrees/Field of Study preferred:

Certifications (if blank, certifications not specified)

Required Skills

Optional Skills

Desired Languages (If blank, desired languages not specified)

Travel Requirements

Not Specified

Available for Work Visa Sponsorship?

No

Government Clearance Required?

No

Job Posting End Date

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages