Scriptiestage Business Transformation – Financial Services

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Consultancy, Assurance, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.


Ligt jouw interesse bij transformatietrajecten rondom bedrijfsvoering, strategie implementatie en klantervaringen? Ben je in staat om je kennis en vaardigheden te combineren in doeltreffende oplossingen? Vind je het leuk om onze klanten te adviseren rondom vernieuwende en relevante onderwerpen, zoals mogelijkheden op het gebied van FinTechs , compliance trajecten en het future proof maken van bedrijfsmodellen? Werk je graag samen in agile, multidisciplinaire teams voor bedrijven binnen de financiële sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Business Transformation maakt onderdeel uit van de Business Consulting praktijk van EY en ondersteunt banken, verzekeraars, betaalinstellingen, vermogensbeheerders en pensioenuitvoerders bij het analyseren en oplossen van hun meest complexe uitdagingen. Het is onze missie om marktleider te zijn in verbetertrajecten in de financiële sector. In ons werk ondersteunen wij deze organisaties vanuit onze diepgaande kennis op relevante gebieden zoals bedrijfsstrategie, operating models, customer journeys, digitalisatie-uitdagingen, wet- en regelgeving veranderingen en FinTech.


 Business Transformation team biedt expertise binnen drie core competenties:

 • Operations: Onze klanten adviseren in verandertrajecten om hun concurrentie voor te kunnen blijven door onder andere kostenbeheersing, wet- en regelgeving wijzigingen, productvereenvoudiging en proces efficiëntie toe te passen;
 • Strategie implementatie: Het evalueren van een bedrijfsstructuur, management, processen, organisatie en IT zodat ze een voortvarende koers aan kunnen houden;
 • Customer: Klanten adviseren in de opbouw van duurzame en winstgevende klantrelaties, door de customer journey, digitale ervaring, bedrijfsmodellen en distributiekanalen in te richten.


Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je zit in de laatste fase van een universitaire master opleiding.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met complexe vraagstukken, consultancy én de financiele sector en
 • hebt interesse in verbetertrajecten in de financiële sector, inclusief nieuwe ontwikkelingen zoals de wet- en regelgeving veranderingen en digitale ontwikkelingen, en de impact hiervan op een organisatie; 
 • Je beschikt over een ondernemersgeest en een sterke drive.
 • Je hebt interesse onderwerpen zoals cost reduction, regulatory transformation,mortgages, proces efficiëntie, Customer, digital, TOM, etc.
 • Je hebt kennis in  Agile/Lean/Project Management/Business analysis/Data/Finance/Power BIWat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een stimulerende (virtuele) werkomgeving om je scriptie te schrijven en kennis te maken met onze onze collega’s en het werk wat we doen. Wat je nog meer kan verwachten bij EY: 

 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten die op kantoor worden georganiseerd, zoals: Young EY, vrijdagmiddagborrels, sportevenementen en stagiaire uitjes. 
 • Ontdek de mogelijkheid voor snelle professionele en persoonlijke ontwikkeling; maak een optimale carrière start welke bestaat uit verantwoordelijkheden, het leren van ervaren collega’s, een uitgebreid netwerk en het volgen van verschillende workshops
 • Bij EY heeft elk individu met zijn/haar visie en mening een unieke bijdrage. Dus ook jij! Onze cultuur is open waarin aandacht voor diversiteit beleidsmatig is verankerd


Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt


Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Solange van Heemstra via +31(0)6 15 88 6484 of via email solange.van.heemstra@nl.ey.com. 


Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.
Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of - indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd - Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister. 
Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde recruiter.


Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages