Stage Secretaresse

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Stage Secretaresse
Functiebeschrijving
Dienstverband

16 - 40 uur per week

Werkervaring

Student

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage tijdens jouw opleiding secretaresse of management assistent en wil jij je graag verder ontwikkelen op professioneel gebied? Dan is deze stage bij Mazars Amsterdam vanaf september 2020 of februari 2021 interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van secretariaat een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons team, bestaande uit secretaresses en secretarieel medewerkers, gaat ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Van de student wordt verwacht dat hij/zij zich bezig gaat houden met een diversiteit aan werkzaamheden die behoren bij een dynamische organisatie. Onder je taken vallen o.a. telefoonbeheer, agendabeheer, postverwerking, verwerken van correspondentie, helpen bij evenementen, gastvrouw en het bieden van ondersteuning bij administratieve werkzaamheden van het secretariaat.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Daarnaast bieden wij een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in de accountancy sector. Tijdens je stageperiode maak je kennis met de sector, ervaar je hoe het is om op het secretariaat te werken en draai je op den duur volledig mee in ons team.

Wie ben jij?

• Bezig met opleiding secretaresse (mbo) of office management (hbo)
• Enthousiasme en doorzettingsvermogen
• Een ‘hands on’ mentaliteit
• Zelfstandigheid maar ook een teamplayer
• Besluitvaardigheid en accuratesse
• Stressbestendig en flexibel
• Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Powerpoint)
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre
• Je bent te typeren als energiek, enthousiast en servicegericht

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu direct via de sollicitatie button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisann van den Berg op tel. 088-277 11 62 of Florus van Loon op tel. 088-277 14 52.

Vestiging
Plaats

Amsterdam

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages