Enthousiaste student assistent voor de Frame Work Unit (16-24 uur per week)

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zoek jij naast je studie een bijbaan in een leuk team? Ecorys zoekt een enthousiaste student voor de afdeling Framework Contracts Unit (FWC unit) dat onderdeel is van de sector International Development.

Ecorys is een internationaal bedrijf met opdrachtgevers over de hele wereld en diverse kantoren in Europa. Het FWC-team ondersteunt de kennisvelden van Ecorys (met name in het buitenland) met het acquireren en implementeren van diverse projecten.

Jouw werkomgeving en wat ga je doen?

De FWC Unit heeft verschillende raamwerk contracten met o.a. de Europese Unie onder haar beheer. De projectaanvragen worden via het raamwerk contract ontvangen van Delegaties van de Europese Unie. De unit is verantwoordelijk voor het vinden van de juiste (internationale) consultants voor het project, de onderhandelingen met de consultants en het indienen van de offerte.

Jij helpt de unit met verschillende taken zoals het beheren van de CV’s in de CV database; het assisteren van de unit door de documenten voor te bereiden voor het voorstel; het helpen met het voorbereiden van rapporten etc. Als student assistent ben je onderdeel van de unit en krijg je alles mee wat er op de afdeling gebeurt.

Wat breng je mee?

Volg je een HBO of universitaire opleiding, ben je hands-on en vind je het leuk om een afdeling te ondersteunen? Dan komen we graag in contact met jou. De kernkwaliteiten die we zoeken zijn:
organisatorische skills, nauwkeurigheid met oog voor detail, goede communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en pro-activiteit.
We zijn daarbij op zoek naar iemand die voor langere tijd beschikbaar is (wegens inwerktijd). Kijk voor inspiratie op onze website: www.ecorys.nl.

Meer informatie

De startdatum wordt in onderling overleg bepaald maar is bij voorkeur zo snel mogelijk.

Spreekt de functie je aan, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kim Labeij-Groenewegen, manager Framework Contracts Unit; hetzij per mail kim.groenewegen@ecorys.com of per telefoon 010-4538 671.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen graag je motivatiebrief en cv via ons online sollicitatieformulier;

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages