Stagiair Finance & Control

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

ECORYS is gespecialiseerd in wereldwijd onderzoek, advisering en projectmanagement op het vlak van economische, maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkeling. We zijn trots op onze 90-jarige bedrijfsgeschiedenis. Onze belangrijkste werkgebieden zijn: economie en concurrentiekracht; regio’s, steden en vastgoed; energie en water; transport en mobiliteit; sociaal beleid, bestuur, onderwijs, en gezondheidszorg. Voor meer informatie en inspiratie zie www.ecorys.com.

Wij bieden jou de kans om relevante werkervaring op te doen in een professionele, internationale en dynamische omgeving. Ons hoofdkantoor in Rotterdam Alexandrium is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij vragen jou om onze afdeling Group Control te ondersteunen. De komende maanden is Group Control onder andere druk met het budget 2021, maand- en kwartaal afsluitingen, interim-controle door de accountant, doorontwikkeling van het nieuwe ERP systeem en een transfer pricing project. Jij ondersteunt de controllers in hun werkzaamheden door hen administratieve taken uit handen te nemen en krijgt tegelijkertijd zicht hoe Group Control processen werken in een internationale onderneming. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden van maandelijkse rapportages, het controleren en verwerken van budget voorstellen en het opstellen van administraties en jaarrekeningen van gelieerde stichtingen. Afhankelijk van je interesses en sterkten passen we het pakket aan. Daarnaast is er ruimte om, in overleg, specifieke stageopdrachten uit te voeren. Als stagiair ben je een volwaardig onderdeel van de unit.

Wij zoeken een stagiair:

  • Met een goede basis in accounting;
  • Met goede Excel skills;
  • Die proactief en analytisch sterk is;
  • Die enthousiast en zelfstandig is;
  • Met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Die 4 of 5 dagen per week beschikbaar is.

Voor extra informatie

Mail naar werken@ecorys.com of bel 010 453 88 00 en vraag naar de Recruitment afdeling.

Sollicitatie

Ben jij de stagiair die wij nodig hebben? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier;

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages