The Next Step – Inkoop afstudeeropdracht bij AevesBenefit – Amsterdam (flexibel)

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Introductie

Het is bijna zo ver, de laatste fase van studeren is aangebroken. Daar hoort natuurlijk ook een interessante afstudeeropdracht bij! Wil jij graag afstuderen binnen inkoop en zoek je een organisatie die met passie binnen dit vakgebied te werk gaat? Word dan onderdeel van “The Next Step”!

In het voorjaar van 2022 gaat “The Next Step” afstudeerprogramma weer van start, waarvoor we op zoek zijn naar:

Vier (4) enthousiaste afstudeerders (hbo/wo)

Organisatie

AevesBenefit is dé inkoopdienstverlener van Nederland. Wij richten ons op advies, detachering, outsourcing, werving & selectie en talentontwikkeling en wij werken met trots voor onze opdrachtgevers. Als marktleider zijn wij betrokken bij de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten wij ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management- en CPO-rollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren wij continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze teams.

Functie

Een afstudeerstage bij AevesBenefit betekent afstuderen met een scriptie onderwerp naar eigen keuze. Daarnaast krijg je vakinhoudelijke begeleiding en neem je een kijkje in onze informele maar zeker ook gezellige werkomgeving. Als afstudeerder bij AevesBenefit ben je een onderdeel van The Next Step (TNS). TNS heeft ruimte voor vier stagiair(e)s waarin je persoonlijk wordt begeleid door één van onze afstudeerbegeleiders. Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van afstudeerders en houden ook rekening met de eisen vanuit school.

Tijdens TNS richt je je op actuele onderwerpen die zich binnen het publieke of private sector spelen. Zijn er bepaalde onderwerpen wat jou interessant lijkt? Of waar jij nieuwsgierig naar bent? Geef dat vooral aan, wij vinden het namelijk nog belangrijker dat je ook je eigen input kan inbrengen. Dit stem je af met je begeleider, daarna bepalen jullie samen het exacte onderwerp. We streven naar een opdracht die past bij jouw wensen en interesse en de behoeften van AevesBenefit.

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn:

  • Potentie van centraal georganiseerd categoriemanagement voor decentrale overheden;
  • Gevolgen Brexit voor publieke inkoop;
  • Stimuleren van innovaties d.m.v. publieke inkoop;
  • Mogelijkheden van social return in publieke aanbestedingen;
  • Business alignment, in hoeverre staat inkoop daadwerkelijk op de agenda/lange termijn van publieke organisaties?
  • Hoe hebben organisaties hun inkoop afdeling ingericht; centraal vs. decentraal, onder welke tak valt inkoop, waar liggen de grote verschillen binnen één industrie?

Ons hoofdkantoor is in Amsterdam gevestigd. Je wordt daarom vanuit Amsterdam begeleid. We hebben een hechte en betrokken cultuur en vinden het daarom altijd erg leuk als je onderdeel van de organisatie wordt. Echter, ben je als afstudeerder verantwoordelijk voor jouw afstudeeropdracht en kan je flexibel omgaan met jouw aanwezigheid bij ons op kantoor.

Momenteel werken wij deels vanuit huis en zal dit ook voor jou mogelijk zijn. Maar natuurlijk vinden we het hartstikke leuk om je vaker te zien!

Functie-eisen

Voor The Next Step zijn we op zoek naar afstudeerders op hbo of wo niveau die een minor hebben gevolgd richting inkoop. Als je ook nog eens een stage hebt gelopen binnen inkoop is dat mooi meegenomen! Echter is passie voor én interesse in het inkoop vak het belangrijkste! We horen graag dat je zelf al na hebt gedacht over passende afstudeeronderwerpen en waarom deze je aanspreken.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

AevesBenefit kan jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt bieden, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Bij ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Voor de afstudeeropdracht ontvang je een vergoeding van €250 bruto per maand. Daarnaast zullen we ook zeker kijken of er na het afstuderen mogelijkheden voor je zijn bij AevesBenefit!

Inlichtingen

Ben je enthousiast en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Burcu Iserio (recruiter) via 06 5756 7588. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 7695.

Sollicitatie

Lijkt het jou uitdagend om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en in een razend tempo het inkoop vak te leren? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en solliciteer via onderstaande ‘solliciteer’ button!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: AevesBenefit

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages