Stagiair(e) technologie (industrie en field services)

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Berenschot zoekt per 1 september 2020 een stagiair technologie. Ben jij een ambitieuze masterstudent en spreekt het je aan om industriële en field-service bedrijven te ondersteunen bij het doorvoeren van verbeteringen? Ben je ambitieus, analytisch, resultaatgericht en heb je affiniteit met procesoptimalisatie en/of supply chain management? Dan is deze afstudeerstage iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair leer je het adviesvak van binnenuit kennen. Je schrijft je scriptie over een onderwerp dat relevant is voor onze klantenkring op het gebied van procesoptimalisatie of supply chain management (onderwerp nader te bepalen). Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te werken in lopende opdrachten. Je helpt bij het schrijven van offertes en het organiseren van markt- en interne acties.

Tijdens je stage word je intensief begeleid door een adviseur van Berenschot die je ondersteunt in de ontwikkeling van professionele vaardigheden en het toepassen en operationaliseren van concepten en theorieën. Vanzelfsprekend staat het schrijven van je scriptie centraal en krijg je voldoende tijd en ondersteuning om je onderzoek succesvol af te ronden. We kijken altijd naar de opties om je zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid te laten nemen. Dus daar waar opdrachten dat toelaten, lever je ook daadwerkelijk een bijdrage aan onze producten en resultaten.

Jouw profiel

Je volgt een universitaire opleiding in een technische of bedrijfskundige richting en beschikt over:

  • een zeer sterk analytisch vermogen en uitstekende sociale vaardigheden
  • resultaatgerichtheid en gevoel voor commercie en dienstverlening
  • affiniteit met techniek
  • kennis op het gebied van procesoptimalisatie, supply chain en logistiek.
Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag bij de adviesgroep Technologie die zich bezighoudt met optimalisatie van processen en supply chains. Daarnaast spelen wij een grote rol in het organiseren van innovatieprogramma‚Äôs. Berenschot biedt je veel ruimte om zelf invulling te geven aan je carrière en verdere ontwikkeling tot een zelfstandige en veelzijdige adviseur. We dagen je uit om je potentieel ten volle te benutten. Bovendien bieden wij een informele werkcultuur en leuke, slimme collega‚Äôs!

Ja, ik ga voor deze stage!

Spreekt deze stage je aan? Mail dan uiterlijk 17 juli 2020 jouw brief met motivatie, cv en cijferlijst via dit online sollicitatieformulier t.a.v. Fabian Nullmeier (consultant). Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je eveneens contact met hem opnemen via f.nullmeier@berenschot.nl of met Jules Wibaut (consultant) via j.wibaut@berenschot.nl .

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages