Praktijkstage Mergers & Acquisitions

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden

Een ondernemende M&A-adviseur als Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen. De juiste mensen, die zich thuis voelen in een wereld waarin ondernemers – onze opdrachtgevers – centraal staan. Met volop afwisseling en eigenheid. We zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat niet in standaard mensen en standaard oplossingen denkt.

Ben je in de eindfase van je bachelor of master bedrijfseconomie, econometrie of bedrijfskunde? Dan ben je vier maanden of meer welkom in ons team. Je doet onderzoek naar marktsegmenten en marktspelers, werkt mee aan pitches en informatie memoranda, helpt longlists van potentiële kopers opstellen, maakt analyses en bouwt financiële modellen. Zo krijg je écht inzicht en draai je mee in het hele proces van fusies en overnames. En nog belangrijker: ervaar je ondernemerschap van dichtbij, zowel door te werken voor onze opdrachtgevers als bij ons als bureau.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rik Stikkelbroeck, Partner. Bel 070 346 4630 of stuur een mail aan rstikkelbroeck@hogenhouck.nl

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hogenhouck m&a

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages