Stagiair

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Stage lopen bij een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken?

KWINK groep is per 1 september 2020 op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die bij ons stage willen lopen. Ook wanneer het Coronavirus ingrijpend het werken en stage lopen bij KWINK groep blijft veranderen, zijn we overtuigd dat stage lopen bij KWINK groep zowel voor jou als voor ons van meerwaarde is!

Stage lopen bij KWINK groep

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken.

Wie zijn wij?

De maatschappelijke waarde van publieke organisaties vergroten: dat is waar KWINK groep aan wil werken. We helpen publieke organisaties te reflecteren op het waarom, het wat en het hoe. We bieden inzicht, structuur en inspiratie. Daarom evalueren we beleid en bieden we organisaties advies. Wat gaat goed? Wat kan er beter? En hoe gaan we dat verbeteringsproces inrichten? We zijn gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en strategische advisering. Hierbij focussen we ons op de thema’s duurzaamheid, digitale en fysieke infrastructuren, cultuur en media en nieuwe democratie.

Coronavirus

Eén ding is zeker: wij weten niet hoe het Coronavirus zich gaat ontwikkelen. Wat wij wel weten, is dat wij goed op afstand kunnen werken, contact kunnen houden en digitaal stagiairs kunnen begeleiden. Ondanks dat we liever vandaag dan morgen weer naar kantoor gaan, is er een reële kans dat (een deel van) jouw stageperiode op afstand plaats gaat vinden. Laat je hierdoor vooral niet tegenhouden, ook digitaal is KWINK bij stagiairs betrokken. 

Op woensdag 20 mei om 16.00 organiseren wij een ZOOM-presentatie waarin we meer vertellen over stage lopen bij KWINK! Wij vertellen graag over ons werk en over hoe een werkweek als stagiair eruit kan zien. Geïnteresseerd? Meld je aan door een e-mail te sturen naar Tessa Beverdam via tbeverdam@kwinkgroep.nl. Ook als je los van de presentatie meer wil weten over stage lopen bij KWINK groep, kun je contact met Tessa opnemen.

Wie zoekt KWINK groep?

Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende eigenschappen/studie-ervaring:

 • Je bent een masterstudent of hebt een bacheloropleiding afgerond.                             
 • Je voelt je betrokken bij maatschappelijke thema’s en hebt een intrinsieke motivatie hier aan bij te dragen.
 • Je bent analytisch sterk, tegelijkertijd creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en ambitieus.

Dit bieden wij

Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan uitdagende maatschappelijke vraagstukken te werken. We introduceren je in ons netwerk en bieden je een inspirerende professionele omgeving. Daarnaast duiken we eens per jaar met z’n allen een Europese stad in om daar eens grondig aan teambuilding te doen. Tijdens workshops, culturele en sportieve activiteiten, pubquizzen, bonte avonden en lekker eten en drinken komen we nader tot elkaar. Maar heus niet alleen tijdens de Global. We hebben ook een maandelijkse borrel en twee keer per halfjaar een studiemiddag. Wat we nog meer te bieden hebben?

 • Uitdagende projecten om aan mee te werken.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Informele en persoonlijke sfeer (ook digitaal).
 • Een marktconforme stagevergoeding.
 • Mocht ons kantoor weer open kunnen, overheerlijke koffie. 

Wist je trouwens dat we in ons kantoor een terras en een café hebben? Met heerlijke koffie en alle ruimte om even je gedachten te verzetten.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met woensdag 10 juni 23:59. De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

 1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
 2. Een eerste gesprek met onze adviseurs. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
 3. Een tweede gesprek met onze adviseurs. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag met je in gesprek over een onderzoeksvoorstel (een casegesprek is ook een mogelijkheid). In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.

Ben je enthousiast geworden? Mail je CV en motivatiebrief naar Sjoerd Stikvoort via stage@kwinkgroep.nl. Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen of te mailen!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KWINK groep

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages