Stagiair Procesverbeteringen HR

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Stagiair Procesverbeteringen HR
Functiebeschrijving
Dienstverband

16 - 40 uur per week

Werkervaring

Student

Als proces stagiair voor HR krijg je een kijkje in de keuken van Mazars. We bieden je een leuke meewerkstage met persoonlijke begeleiding, zodat jij alles uit jezelf kunt halen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? – Uitdagend werk in een hecht team
Je begint je werkdag samen met collega’s rond half 9 bij Mazars op kantoor, Je overlegt met de teamleider HR support welke processen je vandaag doorloopt, zoals bijvoorbeeld het recruitment proces. Je maakt zelfstandig een analyse van dit proces en bespreekt dit vervolgens met onze recruiter. Zie je nu al een verbetering? Ga dan aan de slag met de implementatie hiervan. Je maakt een planning van de te nemen stappen hierin en overlegt dit plan met de verschillende belanghebbenden.
Dan zit je werkdag er alweer bijna op, maar je gaat nog niet direct naar huis. Het jaarlijkse teametentje staat namelijk vanavond gepland. Hier kun je gezellig bijpraten met je collega’s. Aan het eind van de avond ben je met een voldaan gevoel weer op weg naar huis.

Wat bieden wij? – Vrijheid, ontwikkeling en persoonlijke aandacht

Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie.

• De focus op een gezonde work-life balance
• De mogelijkheid om in overleg je werktijden en stageopdracht te bepalen
• Een goede combinatie tussen werken en studeren met een goede begeleiding
• Een stagevergoeding van 600 Euro bij een 40-urige werkweek
• Een laptop en een goed ingerichte werkplek op je standplaats in Rotterdam

Wie zijn wij? – De compacte organisatie met internationale kennis

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte organisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij ons de expertise die zij nodig hebben door ons unieke geïntegreerde partnership met 24.000 experts in 89 landen, en 16.000 professionals in de VS en Canada via Mazars North America Alliance. Wij zijn zo groot of klein als onze klanten dat willen. Zij rekenen op hoge kwaliteit. Het vertrouwen in die kwaliteit is in feite de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen. Mazars versterkt dit vertrouwen door toonaangevende kwaliteit.

Wie ben jij? – Een leergierige teamspele r

Jij bent bezig met een opleiding richting Finance & Control, Bedrijfs- en Bestuurskunde, MER, HR of soortgelijk (hbo/wo) en je wordt enthousiast wanneer je processen efficiënter kunt maken. Heb je daarnaast 20 weken tijd om samen met ons in 4 dagen per week onze HR processen te doorgronden?

Je bent kritisch en niet bang om je mening te laten horen als dat nodig is, maar je blijft altijd professioneel en leergierig.
We zijn een hechte club en zoeken daarom een echte teamspeler die een proactieve houding heeft en energie haalt uit het schakelen met verschillende mensen binnen de organisatie. Verder heb je uiteraard uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

Word jij onze nieuwe stagiair?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden.. Solliciteer direct via de sollicitatie button. We gaan graag met jou het gesprek aan over hoe we je opdracht kunnen vormgeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen metLisann van den Bergvia tel. 088 277 11 62.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages