Stagiair Eventmanagement

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Stagiair Eventmanagement
Functiebeschrijving
Dienstverband

16 - 40 uur per week

Werkervaring

Student

Op zoek naar een stage waar jij je planmatige en organisatorische kwaliteiten kunt inzetten? Ter ondersteuning van de L&D Adviseur en L&D coördinator zijn wij op zoek naar een stagiair die ons team in Rotterdam komt versterken.

Learning & Development (L&D) is een subafdeling van HR en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het interne opleidingsprogramma. We bieden je een uitdagende stageplek waarbij jij de uitgelezen kans krijgt om je organisatorische kwaliteiten in te zetten. Je houdt je bezig met de planning en organisatie van interne trainingen voor onze eigen medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging hiervan in het Learning Management Systeem en je bent aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en externe partijen. Incidenteel ben je aanwezig bij externe trainingslocaties om meerdaagse programma’s in goede banen te leiden. Met behulp van rapportages en evaluaties maak je de resultaten van trainingen en events inzichtelijk en communiceer je daarover. En hoe meer jij je de rol eigen weet te maken, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt binnen projecten.

Wat bieden wij?
Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte.

Wie ben jij?
• Bezig met een Hbo-opleiding richting Eventmanagement, Opleidingskunde en/of Human Resource Management; op zoek naar een 3e jaars stageplek
• (Bij voorkeur) vanaf juli/augustus beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden
• Goede coördinerende en organisatorische vaardigheden
• Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en weet overzicht te bewaren tijdens drukke periodes
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
• Klantgericht en proactief

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse via tel. 088 277 11 40.

Vestiging
Plaats

Rotterdam

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages