Werkstudent Marketing en Communicatie (16 uur)

Bedrijf
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
HBO
Periode
1 - 3 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Goed
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Bij AT Osborne werk je als een professional voor een consultancy bureau dat een bijdrage levert aan bijzondere projecten met impact op de directe leefomgeving en de maatschappij. Projecten waar we trots op zijn. Een (bij)baan bij AT Osborne betekent vooral dat je de vrijheid krijgt om in je eigen vakgebied werkervaring op te doen.

In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met de Marketing- Communicatie adviseur en de Manager Communicatie in de breedte van het communicatie vak. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en je maakt nieuwsbrieven. Je schrijft interne nieuwsberichten en – interviews en plaatst deze online. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de organisatorische ondersteuning van evenementen en trainingen.

Wie zoeken wij?

Je bent een HBO student Communicatie of volgt een aanverwante studie, of je bent net afgestudeerd. Je zoekt een fijne werkplek waar je de kans krijgt om in een klein team jouw eerste werkervaring op te doen. Je bent scherp, nieuwsgierig, ondernemend en assertief. Je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt. Je stapt gemakkelijk op mensen af en bent vanuit jouw brede interesse een goede gesprekspartner. Je hebt ervaring met het schrijven van heldere teksten en je bent handig in de technische kanten van het vak (CMS, Adobe CS, SEO, etc.). Je hebt een talent voor organiseren en houdt ervan om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn.

You Matter

Wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid die je hebt om je werk zelf in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt. Natuurlijk krijg je een mooi salaris en een reiskostenvergoeding. Je krijgt begeleiding wanneer je dat nodig hebt en de gelegenheid om interessante trainingsdagen bij te wonen. Naast hard werken zijn wij een hecht team en vinden we plezier maken net zo belangrijk! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Wij bieden je een mooie plek om jezelf binnen onze sector te ontwikkelen en een kijkje in de keuken te nemen. Je schakelt veel met collega’s en je kunt voor langere tijd aan de slag.

Solliciteren en vragen

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een e-mail met motivatie naar recruitment@atosborne.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Steltman (vanwege de feestdagen bereikbaar t/m vrijdag 20 december of vanaf maandag 6 januari).

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: AT Osborne

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 1 - 3 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Goed

Solliciteren

Meer stages