Werkstudent Sustainability

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij sustainability professional worden? Wil je een uitdagende rol spelen in een multidisciplinair team terwijl je ondersteunt in het adviseren van internationale klanten? Dan is dit jouw kans! Bij Deloitte.
 

What impact will you make?

Als werkstudent sustainability ben je onderdeel van het Sustainability team en ondersteun je bij het adviseren van klanten op het gebied van duurzaamheidsstrategien en management vraagstukken. Thema’s die hierin centraal staan zijn de SDG’s, circulariteit, energietransitie en Integrated Reporting. Naast het ondersteunen bij adviesopdrachten voer je controlerende werkzaamheden uit op niet-financiele, duurzaamheidsinformatie in (maatschappelijke) jaarverslagen.

Door de diverse klanten waar het Sustainability team voor werkt, variërend van Financial Services, Consumer Business en Energy & Resources, krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot een all-round duurzaamheidsexpert, die bedreven wordt in het ondersteunen van organisaties in de nieuwste duurzaamheidsontwikkelingen.

This is how

Het Sustainability team binnen Risk Advisory adviseert klanten op het gebied van sustainable solutions. Onze activiteiten zijn divers, bijvoorbeeld het uitvoeren van market readiness onderzoeken, het adviseren van bedrijven bij het integreren van duurzaamheid in hun bedrijfsstrategie en het professionaliseren van rapportage. Waar staat de markt in het oppakken van nieuwe thema’s zoals circulaire economie? Hoe passen de maatschappelijke doelen in de financiële doelen en hoe kan dat het beste samengevoegd worden in één bedrijfsstrategie? Naast deze vraagstukken zul je je met nog meer interessante aspecten gaan bezighouden.

(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Risk Advisory  bestaat momenteel uit meer dan 700 collega’s en is sterk groeiend.

What we offer

 • een energiek team met slimme collega’s en leuke activiteiten;
 • interessante projecten bij prestigieuze klanten;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • flexibele werktijden, gemakkelijk te combineren met studie;
 • een tijd-voor-tijd-regeling bij overuren;
 • een laptop;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;

What you offer

Ben jij expert op het gebied van Sustainability? Wil jij jouw expertise uitbreiden en jezelf ontwikkelen terwijl je ondersteunt bij het adviseren van onze internationale klanten over hun sustainability?

En voldoe je aan onderstaande eisen? Dan ontmoeten wij jou graag!

 • Bezig met jouw Master opleiding Economie, Bestuurskunde, Business Information Management, Bedrijfskunde, Accounting & Control, Sustainable Innovation;
 • Je hebt aantoonbare interesse/ affiniteit met duurzaamheid;
 • Je opereert goed in teamverband;
 • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, ondernemend en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven;
 • Je zet graag een stapje extra en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
 • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
 • Je bent gedurende een periode van 5 maanden minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over Powerpoint en Excel skills;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Let’s make an impact. Apply now!

Jouw sollicitatie op deze functie zien we graag tegemoet. Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

Vragen? Contact onze recruiter Chris Wentink via 06-50055462.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages