Meewerkstage Employer Branding

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Meewerkstage Employer Branding
Functiebeschrijving
Dienstverband
Werkervaring

Student

Ben jij creatief, taalkundig sterk en wil jij je eigen bedachte posts op de website, Twitter, Instagram en LinkedIn carrière pagina van Mazars terug zien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Je bent helemaal thuis in social media kanalen, je gaat samen met een ervaren Online Marketeer en met collega’s van de afdeling Human Resources de (social media) aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding uitwerken. Je gaat proactief op zoek naar relevante content en ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie die interessant zijn om te delen via verschillende social media kanalen. Hierbij schakel je ook met onze Campus Recruiters.

Tijdens je stage ben je ook medeverantwoordelijk voor de werken-bij-Mazars website (Mazarscareers.com). Denk hierbij aan werkzaamheden als: teksten redigeren, korte teksten schrijven, de juiste informatie op de juiste plaats zetten en de website up-to-date houden. Je regelt interviews met collega’s over bepaalde thema’s en regelt ook de fotografie.

Alle online communicatie via onze website en social media kanalen analyseer je periodiek. Op basis van deze analyses geef je aanbevelingen voor verbeteringen.

Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Je werkomgeving
Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in accountancy, belastingadvies en consultancy. We vinden het van groot belang dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontwikkelen.

Wie ben jij?
Je bent een zelfstandige werker. Creativiteit, overtuigingskracht en lef zijn belangrijke kwaliteiten voor deze stageplaats. Je zit in het 3e jaar van de opleiding Marketing, Communicatie of een andere passende studierichting. Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet.

  • Je herkent jezelf in het volgende profiel:
  • Je Nederlands is perfect, zeker schriftelijk. Ook beheers je de Engelse taal goed.
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in social media en de arbeidsmarkt.
  • Je hebt humor, bent nieuwsgierig, flexibel en proactief.

Bepaal in overleg je werktijden
Je krijgt een stagevergoeding van € 600 per maand voor een 40-urige werkweek. We kijken samen naar het aantal uren dat je inzetbaar bent en naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage (van circa 5 maanden) gaat in januari/februari van start en de standplaats is Rotterdam.

Wil je in aanmerking komen voor deze stageplaats? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse via tel. 088 277 11 40.

Vestiging
Plaats

Rotterdam

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages