Werkstudent IT Risk

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant
Starten als werkstudent bij Deloitte

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om tijdens je studententijd al een beeld te vormen van de werkzaamheden van een Consultant binnen Risk Advisory. Als werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om meer ervaring binnen de Risk Advisory praktijk op te doen.

Als werkstudent zijn je werkzaamheden zeer uiteenlopend en afwisselend. Je kunt zowel meewerken aan lopende klantopdrachten, het opstellen van offertes of het helpen verbeteren van interne processen. We proberen hierin een uitdagende en uiteenlopende mix van werkzaamheden op te stellen, afgestemd op jouw interesses beschikbaarheid, college- en tentamenrooster.

Deloitte biedt je een stimulerende omgeving, waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière. Momenteel zijn we op zoek naar werkstudenten binnen (IT) Assurance.

Ons Assurance team

Als Assurance team richten wij ons op het uitvoeren van risicomanagementopdrachten met een focus op IT-processen en -systemen. Zo toetsen wij bijvoorbeeld welke IT risico’s de financiële verslaglegging kunnen beïnvloeden, brengen we de mogelijke gevolgen in kaart, bekijken de huidige beheersmaatregelen en onderzoeken wij welke risico’s daadwerkelijk hebben plaatsgevonden en wat de impact hiervan is. We stoppen daarin niet bij het feitelijk rapporteren over de geïdentificeerde risico’s, maar voorzien we de klant ook van concreet advies dat aansluit bij de risico’s, de organisatie, de mensen en de manier van werken. 

Jouw profiel als werkstudent

Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Dan heb jij het volgende profiel:

 • Laatstejaars Bachelor en/of Master student Information Studies, Informatiekunde/Information management, Technische Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatica, Business & ICT, Business Information Management, Informatica & Economie of soortgelijke (technische) studies of Bedrijfskunde met een sterke affiniteit met IT;
 • Beschikbaar voor minimaal drie dagen per week voor minimaal een half jaar;
 • Je opereert goed in teamverband;
 • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven;
 • Je vindt het niet erg om stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
 • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.
Risk Advisory

Binnen Risk Advisory werken ongeveer 600 professionals in zes deelgebieden:

 • Strategic & Reputation;
 • Regulatory Risk;
 • Cyber Risk;
 • Financial Risk;
 • Operational Risk;
 • Managed Risk

Binnen deze zes service area’s werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig inter-/multidisciplinair samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam & Den haag en in veel gevallen zal je ook werkzaam zijn op locatie bij klanten in binnen- en buitenland.

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting, Risk Services en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback .

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages